Tyskland-Frankrike

Imorgon drar jag iväg till Tyskland, sen fortsätter jag till Frankrike. Vi åker buss och jag kommer inte hem förrän om en vecka ungefär. så kommer inte skriva nåt mer förrän jag kommer hem om jag inte hittar nån dator i frankrike ;)

Puss Hej♥

Haha

Bara för att jag har långtråkigt så är jag inne på tjuvlyssnat.se

Hittade 2 Roliga saker XD

MAX, Arlanda

En engelsktalande tjej ~25, försöker beställa från tjejen i kassan ~20.
Tjej ~25: What is it.. I mean.. in the burger?
Kassatjejen: What?
Tjej ~25:: The meat, what kind of meat is it?
Tjej i kassan: Öhh.. it's a.. ehm.. (vänder sig om) Malin, vafan heter det? (vänder sig tillbaka snabbt igen) Jo, it's a MUU!


Och en annan:

Två tjejer ~14 står och pratar. Tjej 1 har en Intersport-tröja med ett stort tryck som det står "Intersport" på.
Tjej 2: Ooh, vad snygg. Var har du köpt den?

Har jag dålig humor eller var det någon mer som tyckte dom var roliga??  XD


Fest

Va på fest igår. Det blev tacos och sen kollade vi på film. The day after tomorrow. Sen så började Peter spela gitarr och vi sjöng, men sen gick det ju så bra att en sträng gick av, så mamma och syrran åkte hem och hämtade våran gitarr. Sen kunde vi fortsätta sjunga och ha kul. Sen vart det efterrätt och efter det så sjöng vi för Rickard som fyllde år. Sen efter det så sjöng vi lite till samtidigt som Peter spelade gitarr. Det låter ju nästan som att vi inte gjorde annat än sjöng XD haha
Men sen så åkte vi hem och lade oss. Somnade vid 5 ungefär fast jag gick och lade mig runt 1 eller 2, hade ingen koll på vad klockan var, men jag hade i alla fall väldigt svårt att somna.

Sen vaknade jag runt 12 men jag var så trött att jag försökte somna om, men det gick inge vidare, sen runt 12.30-13.00 så vaknade jag till av världens smäll. Och jag kom upp väldigt fort. Syrran kommer in och säger att det åskar.
Hatar verkligen åska. Det åskat och regnat hela dagen,  det har inte funnits så mkt att göra. Det var uppehåll nån timme och då sjöng Petra och jag singstar, gissa vem som vann (a) Haha XD Men så började det åska igen så fick dra ur sladdarna igen. Sen efter 2 timmar ungefär så slutade det åska så då ringde jag Robin<3
Efter att jag pratat klart så gick jag ner till syrran och kollade tv och nu så sitter jag här och lyssnar på musik :)

Och bara för att så lägger jag ut en bild på mig ^^



Redigerad av Grodaaa.blogg.se :) <3<3


Vad ska man göra?

Vart tog det fina vädret vägen? Idag har det inte gjort nåt annat än regnat.  Det blir väl att sitta här hemma och kolla på film tills vi ska iväg till Rickard på fest. Annars kan man ju alltid gå ut och spela fotboll med Nelly i regnet, bara hoppas att man inte ramlar i det blöta gräset. Eller så kan man, ja vad kan man hitta på?
Nån som har nåt förslag?

Puss hej♥

Lägger ut en bild på Nelly när hon var 8 veckor♥


Moppe

Blev aldrig nån promenad, Nelly låg helt utslagen tills pappa kom hem med en moppe till mig. Sen somnade hon om igen och jag provkörde moppen, vilket inte gick sådär jättebra, men men, det är bara att fortsätta öva ;) Sen satte jag mig vid datorn igen och ringde Robin, det var länge sen jag pratade med honom <3
Men nu har jag långtråkigt igen.
Jag vill ju gå promenad men Nelly ligger fortfarande och sover och så är det nästan för varmt för henne att gå en långpromenad nu. Kanske jag ska ta och gå ut och spela fotboll istället. Annars kan jag ju cykla iväg till Säbylund och bada men jag har ju ingen att bada med :/ alla planer spricker för mig.

Usch, jag hatar när allting händer på samma kväll. Imorgon kväll ska familjen till Rickard eftersom han fyller år och det är fest. Men Fanny har ju frågat om jag vill sova över hos henne tillsammans med några andra. Men nu säger pappa att jag måste vara med på festen för att Rickard har räknat med att jag ska komma och han fyller ju år så....
Som sagt hatar när allt händer på samma kväll ;|


Bild på nya moppen ;P



Fredag

Funderar på att gå ut och ta en promenad med Nelly. Här kan man ju inte sitta när det är så fint väder. Och så skakar mina händer så mycket att jag knappt kan skriva. Tog min astma-medicin förut när pappa klippte gräset och jag börjar tydligen skaka väldigt mycket av den. Men men, jag överlever nog.

Skulle ju ta med Nelly ut på en promenad, men hon ligger här på golvet helt utslagen. Så kanske ska vänta ett tag med det.

Här kommer i alla fall en bild på Nelly, som jag tog nyss. Visst är hon söt? ♥





RSS 2.0