Cry Baby

Jag har blivit helt förälskad i filmen Cry Baby. Och Johnny Depp är ju så snygg i den också. Det jag stör mig på är att han gråter hela tiden och jag fattar liksom inte varför. Har ju inte sett den med svensk text och min engelska är ju inte så bra^^

Här är i alla fall trailern till filmen :)
 


Puss hej ♥


Kan Dee


Trycken på linnena är ritade av Kan Dee!
(klicka på bilden för att komma till Kan Dee Shop)


Kan Dee har öppnat sin webshop så nu är jag glad :D
Jag har redan köpt ett linne av henne som jag har blivit helt förälskad i, ska köpa några plagg till av henne, hon ritar ju så otroligt snyggt! :D 

Puss hej♥

Hellu

Lyckades missa bussen idag så fick ta nästa buss till skolan, vilket gjorde att jag kom försent till datan men jag hade tur för dom andra hade inte riktigt börjat än. Sen var det kör, det har jag saknat, har bara varit med en gång den här terminen. Har ju så många lektioner som jag inte får gå ifrån på, så det har inte blivit så mkt. Men idag så sjöng vi i alla fall massor av Michael Jackson-låtar. Sen pratade jag med körledarna så nu ska jag få sjunga för dom så jag får kanske sjunga solo eller duett på julavslutningen eller nån annan konsert, det skulle verkligen vara jättekul :)
Efter skolan vart det att träffa Elin en stund och efter det åkte jag hem och åt och sen skulle jag lägga mig och kolla film men somnade istället, så sov typ i 4 timmar, det var skönt.
Jag håller nog på att bli sjuk igen, börjar bli förkyld igen, fryser hela tiden (har inte feber) och så är jag helt slut och trött hela tiden. Ska nog sova direkt efter att Greys Anatomy har slutat.

Puss hej♥


2009-09-28

Okej dags att skriva igen nu!
Idag har jag varit i skolan och det bästa med måndagarna är att jag har sovmorgon till kvart över 10. Så skönt!
Men efter skolan åkte jag direkt hem och hittade Petra och Gustav vid köksbordet i full färd med att plugga matte och då bestämde jag mig för att göra det med. Men så kollade jag på planeringen för att se när man skulle göra prov och så, och då upptäckte jag att jag ligger efter med 29 sidor(!) alltså 93 tal(!) Hur lyckas man alltså? Det är bara att fortsätta plugga. Har hur mycket läxor som helst nu, vi har fler läxor nu än vad vi haft på hela förra läsåret.
Men nu ska jag försöka få tag i Danne för jag behöver snacka med honom, sen ska jag hoppa in i duschen (bokstavligt talat xD) Och efter det ska jag gå och lägga mig och skriva brev.

Och imorgon är det en ny dag och då ska jag och resten av grupp 2 vara nere i salongen. Det känns lite halvt läskigt, men Elin sa att jag får tänka på det som nåt kul och inte läskigt, så får väl ta och göra det.
Sen mellan 12 och 1 ska jag och Jennifer stå på gymnasiemässan och styla lite. Sen straxt efter det så blir det modevisning och sen salongen igen. Och jag slutar kl 5, jag kommer ju inte vara hemma förrän halv 7, eftersom jag säkert kommer missa bussen..

Men nu måste jag sluta skriva. Har fortfarande inte fått tag i Danne, men jag får väl fortsätta ett tag till.

Puss hej ♥



Väldigt vacker, Jag vet! xD

RSS 2.0