Måndag :D

Heej!

Nu ska jag straxt packa, ska iväg till mormor. Sen kommer jag hem på fredag. Sakna mig inte för mkt nu ;)
Idag har jag för övrigt läst och legat ute i solen och solat, sen vart det att dra iväg till coop och köpa glutenfritt havregryn och sen gjorde vi chokladbollar när vi kom hem.

Puss hej♥

New Moon ♥



Söndag kväll

Det var ett tag sen jag skrev nu. Känns som att helgen aldrig tar slut, har ju varit ledig från onsdag kväll till måndag, alltså imorgon. Så imorgon SKA jag städa rummet och fortsätta plugga matte. jag har typ bara 50 tal kvar på kapitlet som jag ska göra klart under veckan. Sen imorgon kväll sticker jag till mormor och kommer antagligen inte hem förrän på fredag. På fredag blir det minigolf med Ku och det måste jag såklart vara med på och jag hoppas jag får sluta lite tidigare från praktiken.

Idag sov jag till typ halv två, det var väldigt skönt, sen kom min gammelfarmor och hennes son, alltså min sk morfar. Han har blivit riktigt gammal nu, och det var väldigt länge sen jag träffade honom. Det roligaste var när jag sa till petra:
- Petra, din morfar är här!
- Va? Seriöst? Är det han gamla där vid bilen?
- Jao, gå ut så kanske du hinner se honom.
Petra halvt springer ut och utbrister:
- Fan, jag missade honom! Och kollar när bilen åker iväg.

Det märks att vi inte har träffat våran morfar på väldigt länge va? Men vem bryr sig, skiter han i oss så skiter vi i honom.

Men sen vart det att plugga lite matte, och jag hann faktiskt med typ 15 tal, duktig jag är va?
Sen vart det att åka till skopunkten och kolla skor med Petra, vi hittade massa skor men inte såna jag har letat efter. Det var synd, så får ta och leta i andra skoaffärer tills jag hittar dom.

Nu ska jag ta och kolla klart på tv, sen lägga mig och läsa. Har ju seriöst snart inga böcker kvar att läsa, ska i alla fall försöka få tag i New moon.

Puss hej♥



Natti natti säger Nelly ♥

Läkarbesök..

Var hos läkaren idag då, det gick väl bra tror jag. Läkaren skulle skicka en remiss till barnläkaren på USÖ och sen fick jag ta massa blodprov. Jag hatar att ta blodprov och allting blir ju bara värre om man sitter och spänner sig, så försökte i alla fall slappna av, men det var inte så enkelt sen när det började sticka i lillfingret och sen gick det vidare över hela armen. Höll ju på att få lite halvt panik, men då, tack och lov, var alla prover klara och nu ska vi bara vänta på resultat. Visar inte proverna bra så får jag åka till USÖ där dom ska gå ner med en slang genom halsen på mig ner till magen och kolla om jag har gluten eller nåt annat fel. Roligt eller vad säger ni?

Har haft en sprängande huvudvärk hela dagen och sen självklart ont i magen också, mensvärken har i alla fall gått över. Det är bra.
Imorgon ska jag ta mig till praktiken. Blir att gå upp tidigt imorgon bitti för att jag måste packa eftersom jag ska till mormor och stanna till på onsdag.

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa och mysa med älskling ♥

Puss hej♥

En helg med Elin och Jenny

Fortfarande halvt sjuk. Urinvägsinfektionen är i alla fall över, men äter fortfarande den där äckliga pencilinen. Och måste ta astmamedicinen typ varje dag nu bara för att jag får andningsproblem, inte kul.

Helgen spenderades i alla fall med Jenny och Elin. Lördag förmiddag var jag på marieberg med Elin, det var kul som vanligt och mycket skratt blev det. Båda provade massa jeans och det var ju hur jobbigt som helst. Speciellt när vi provade alla tighta jeans och knappt fick av oss dom, vi fick hjälpas åt att dra. Men jag hittade i alla fall ett par jeans som jag ville ha. Har velat haft dom i typ 2 månader nu, men fortfarande så kostar dom 700 kr och alldeles för mycket. Sen såklart hittade jag en snygg t-shirt som kostade typ 350 kr. Varför hittar man så mycket kläder när man inte har råd? Efer marieberg vart det att åka hem till mig och studsa studsmatta och lyssna på musik, det var askul! Sen skjutsade jag hem Elin eftersom hennes föräldrar inte ville hämta henne och efter det åkte jag hem och väntade på att Jenny skulle komma.

När Jenny kom så kollade vi på filmen Blast from the past och efter det började Eurovision song contest. Synd att det gick så dåligt för Sverige men vad kunde man vänta sig? Jag tycker fortfarande inte om Sveriges bidrag så det var rätt att Norge vann, även om jag tyckte att Alexander såg rätt sliskig ut, men vilka killar tycker jag inte ser så ut?
Efter Eurovision vart det att kolla på filmen Besatt, Den gick under kategorin rysare och vi förväntade oss lite mera "hoppatill-scener" men filmen var inte så läskig som vi trodde. Vi somnade innan vi ens hade kommit till hälften av den och sen vaknade jag lagom till eftertexterna. Sen gick jag och la mig i min säng och somnade typ vid halv 4. Sen såklart vaknade jag vid halv 9 av dumma hostattacker men lyckades tillslut somna om.

Denna film är väldigt bra :)
En sliskig typ! 
 En film jag inte fattar^^

När både Jenny och jag hade vaknat till så bestämde vi oss för att kolla klart på filmen som vi somnade till igår. Som vanligt så fattade jag inte riktigt filmen. Men sen vart det frukost och efter det så gick vi upp på mitt rum där jag spelade gitarr och Jenny hjälpte till att sjunga. Gick kanske inte så jättebra, men vi lyckades i alla fall komma igenom hela Här kommer Pippi Långstrump och Sill i dill. Inte riktigt dom bästa låtarna, men men det var ju dom enda vi lyckades med^^

Sen åkte Jenny hem och då gick jag ut och hoppade studsmatta med Gustav då bestämde vi oss för att det var bättre att gå in och laga mat och kolla på film. Det vart köttbullar och pasta till filmen Lejonkungen. Mitt i filmen kom Elin hit och när filmen var slut så gick vi ut och hoppade studsmatta, det vart många skrik och mycket skratt. Och såklart lyckades jag ramla på Elin så nu har vi ett varsitt blåmärke också. Sen kollade vi på filmen My little eye och jag fattade såklart inte den filmen heller.

 En väldigt knepig film! 
 En av de bästa disneyfilmerna!♥

Har haft ont i magen hela dagen idag, men ska till läkaren imorgon och kolla vad det är för fel på min mage, äntligen! Men självklart ska jag inte bara ha ont i magen som jag brukar utan har mensvärk också. Lyckat alltså. Men men efter att ha tagit 2 ipren så verkar det hjälpa mot mensvärken i alla fall.

Ledigt imorgon i alla fall och då måste jag se till att plugga lite och efter det ska jag till mormor och ska typ bo där till på onsdag. Det var meningen att Emma skulle jobba hos mormor dom dagarna, för jag vill ha hjälp att sy klart en klänning och sen sy in några klänningar som är förstora. Men självklart skulle hon vara på tjejkväll och visa några kompisar någon dans till nån barnvisa och ramlar såklart och bryter foten. Så nu är hon sjukskriven. Förhoppningsvis kan mormor hjälpa mig att sy istället. Och eftersom Emma är sjukskriven så ska Anna jobba hos mormor istället. Det blir kul att träffa henne lite också :)
Nej nu är det dags att sluta skriva, ska nog gå upp och spela lite gitarr innan mamma och petra slår ihjäl varandra.

Ja just det! Bla bla bla.. ;)

Puss hej♥


Onsdag

Seriöst det känns som att allt är emot mig, Förkylningen försvinner aldrig, hostan är skitjobbig och självklart så har jag fått urinvägsinfektion också, så blir ingen praktik imorgon heller.
Nu tänker jag sätta mig och kolla klart på filmen.

Puss hej♥

Film hela dagen!

Jag har beslutsångest, ska jag till praktiken imorgon eller inte. Jag mår mkt bättre än vad jag gjorde igår, man jag är fortfarande inte fullt frisk. Känns som att det är bäst att stanna hemma imorgon också, men ändå känns det som att jag inte vill missa massa dagar. Aja, får väl gå upp vid 7 imorgon och se hur jag mår då, mår jag bättre så får jag väl åka iväg. 

Hade ju planerat att storstäda mitt rum idag när jag ändå var hemma. men det gick inge bra med det. Vaknade typ vid 8 och då ringde jag skolan och sjukanmälde mig, sen ringde jag praktiken men då öppnade dom inte förrän 9 så fick vänta en timme typ innan jag kunde ringa. Då la jag mig och läste, har faktiskt varit duktig och börja läsa twilight, den engeska versionen och jag har kommit igenom halva boken redan och jag fattar faktiskt det mesta. Vilket är helt otroligt och boken är faktiskt riktigt bra.  Sen vid 9 så ringde jag praktiken och sa att jag var sjuk. Men straxt innan det så ringde pappa mig och sa att han hade köp en frisörstol åt mig. Det är jättebra, eftersom det är jobbigt att klippa nån som är jättekort eller jättelång. Enklare då att kunna justera höjden. Men sen somnade jag om och vaknade inte förrän typ 2. Trodde inte att jag skulle sova så länge, men det behövdes kan jag säga. Sen vart det att kolla klart på Eva och Adam, efter den kollade jag på Mulan, sen Den bästa sommaren (den är seriöst sämst) och sen kollade jag på början av Tarzan (älskar den filmen). Så imorgon om jag är hemma ska jag kolla klart på Tarzan, sen Lejonkungen och sen Lejonkungen II. Jag vet, jag älskar barnfilmer! Fast måste såklart städa innan jag kollar på filmerna isåfall

Nu har jag precis kollat klart på Eurovision song contest semifinal och det var bra att Sverige gick vidare men jag tycker fortfarande inte om låten. Jag tyckte om Finlands och Islands bidrag, om inte Sverige vinner så tycker jag att dom ska göra det.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta och spela gitarr och sen ska jag ta och läsa sen ska jag sova.

Puss hej ♥


Almost lover

♥Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be
So long my luckless romance
My back is turned on you
I should have known you'd bring me heartache
Almost lovers always do♥

Måndag

Vissa saker förstår jag bara inte, hur mycket jag än vill och jag hatar det...

Och vad jag mer hatar är att jag är så osäker på allt. Tänk själv att inte våga öppna munnen bland massa folk för att man är rädd att säga fel, att inte våga tala eller bara vara med killen man gillar för man är rädd vad han tycker om en, att inte våga säga sin åsikt till vissa för att man klassas som typ tönt eller nåt. Det finns så himla mycket som jag är så osäker på, pratar jag med nån så säger den, Ta en risk, våga chansa, du vet ju inte vad som händer. Nej, det vet jag inte, men jag vågar inte chansa för jag är rädd att det värsta ska hända.
Alltså det är skitjobbigt, tänkte att jag skulle bli bättre, våga mera när jag började gymnasiet, i en ny skola, ny klass. Men det gick inte alls bra. Får kanske göra ett nytt försök när jag börjar 2:an.
Vet inte ens om nån orkar läsa det här..

Men men, min hosta börjar bli bättre i alla fall, men så fort jag hostar så får jag skitont i lungorna och får andningsproblem, vilket inte alls är kul. Så skippar praktiken imorgon, roligt om man får en hostattack när man pratar med en kund eller nåt. Blir en storstädning på rummet och sen lite gitarrspelande och förhoppningsvis ska jag sjunga till om min röst tillåter det. Det är hur jobbigt som helst att inte kunna sjunga, speciellt när man vill det.

Men nu tänker jag ta och kolla klart på tv sen ska jag lägga mig och läsa.

Puss hej ♥


Söndag 3 maj

Färgade Kristinas hår lila idag, inte hela då, utan typ halva bara. Kanske inte bästa bilden, men fick ta med mobilen eftersom jag var för lat för att gå ner och hämta min kamera x)



Nu tänker jag plugga lite på det där jävla provet som vi ska ha imorgon, medan jag lagar klart maten.

Puss hej♥


http://www.SuperGratis.se/?r=44507

Bli medlem där så kan man samla poäng och få massa gratisprylar, det funkar faktiskt bra :D

RSS 2.0