Klänningar


Vill ha dom här 2 klänningarna, den gröna ska jag köpa, men den svarta har jag inte riktigt bestämt mig för än :D



Puss hej♥

Sommar!!

Har precis spelat gitarr, mina fingertoppar är näst intill blåa och dom gör väldigt ont, går ju knappt att skriva nu. Men börjar faktiskt bli riktigt bra på det. Jag gillar inte att skryta om saker och ting, men hur många är det egentligen som läser min blogg? Det var jättesött när jag sjöng för Oliver igår, skulle försöka få honom lugn eftersom han hade överskottsenergi och då frågade jag om han kunde sitta still så kunde jag spela lite för honom. Och han satt så tyst och fint medan jag sjöng Idas sommarvisa och när jag slutade spela satt han fortfarande tyst och tittade på mig och eftersom han inte sa nåt så frågade jag tillslut om jag sjöng fint. Då svarade han drömmande: Aa ♥
Älskar den ungen♥

Är så taggad till sommaren!

Saker jag ska göra:

  • Sommarjobba (om jag får nåt sommarjobb alltså)
  • Stockholm med mamma
  • Liseberg med KU
  • Åka till Boskogen och tälta m.m
  • Midsommar i Harge
  • Sola och bli brun!
  • Cykel/moppesemester med sis
  • Kanske åka till Karlstad
  • Och sen såklart försöka vara med så många vänner som möjligt!♥

Nej nu ska jag kolla klart på hockey

Puss hej♥


Kinder :D

Nu har min moster varit på ålandsbåten och gissa vad hon hittade där? Jo min favoritchoklad! Jag är glad att hon åker på såna där båtar så ofta (a)

Nu ska jag ha svenska och sen ska jag typ sluta lite tidigare från den lektionen så jag hinner med bussen som går 15.03 annars kommer jag inte hem förrän 16.10 typ. Och det har jag ingen lust med, det känns som att det kommer bli ganska stressigt.

Men men nu ska jag väl fortsätta skriva om Narkissos.

Puss hej♥





KINDER! ♥

Picknick i Sommarro <3

Picknick med tjejerna i fredags :D

 
Zandra och Felicia <3
 
Elin och Jag <3 
 
Becca och Timmy  <3
 
Timmy <3
 
Julias snygga hår :D 
 
Typ alla tjejer<3
 
Elina och Julia <3
 
Julia <3
 
Elina<3
  
Jenny <3

Puss hej ♥

Påsklov - Torsdag

Då sitter man här igen. Vaknade faktiskt innan 11 idag, vilket var ovanligt^^ Men hade bara massa mardrömmar, jag hade tydligen mördat någon i självförsvar, men så vaknar jag till och hoppades att jag drömde vilket jag upptäckte att jag hade gjort, men så visade det sig att jag visst  hade dödat nån och det var genom att jag tappa kontrollen över en bil och körde ihjäl nån. Sen var det tydligen nån mördare i trakten för alla blev typ mördade, och inte nog med det så kröp det jättespindlar överallt. Sen vaknade jag på riktigt och den drömmen var hemsk. Usch.

Nu funderar jag på om jag ska ringa mamma och kolla när hon skulle komma och hämta mig. Vi ska åka till Navet i kumla typ och kolla om vi hittar några böcker och så sitter jag och funderar om Emma jobbar ikväll, för då skulle jag kunna sova över hos mormor i kväll och så kan Emma hjälpa mig att sy klart min klänning som jag typ skulle ha vart klar med i slutet av 9an.

Det vart ingen städning igår^^ Vet inte vad jag gjorde istället, ja just det, jag kollade på hockeyn. Det är kul att titta på men jag kanske inte är så insatt i det där. Mamma suckade bara när jag kom in och fråga vilka som var färjestad och vilka som var hv71^^ Mkt bättre att kolla när det är VM eller OS då fattar man i alla fall vilka figurer som är vilka^^

Efter hockeyn gick jag upp på mitt rum och satte mig vid datorn igen. Kollade på The secret life of the american teenager. Det programmet är ju såå bra :)

Sen var jag så trött så jag gick och la mig :)

Nej nu ska jag ringa mamma och kolla om hon tänker hämta mig eller inte :D

Puss hej♥

Det här var förresten mitt hundrade inlägg här i bloggen! Trodde inte att jag skulle vara så duktig att skriva så mkt :)

Påsklov -Onsdag

Elin har precis åkt hem, så nu sitter jag här och funderar på vad  jag ska göra, blir väl att kolla hockey som alla andra människor^^
Okej, vet seriöst inte vad jag ska skriva, mitt huvud är fullt med tankar, men vet ändå inte vad jag ska skriva.
Nej nu orkar jag inte sitta här. Nu  har jag bestämt mig för att städa rummet och det SKA göras också. Måste bli bättre på att hålla ordning, det är jobbigt att städa typ varannan dag. Sen ska jag ta och sminka mig, jag vet att de är onödigt när klockan är så mkt, men har man inget annat för sig så, måste ju prova sminket jag fick av Frida också^^

Funderar på att starta en till blogg, där jag bara skriver ner mina tankar. Som kommer vara lösenordsskyddad och vissa bara kommer att få läsa. Det känns som att jag behöver skriva av mig, och jag vill inte skriva allt här där precis alla kan läsa. Men men, funderar fortfarande på det.




Och så har min moster varit så snäll och köpt med mitt favoritgodis från Tyskland. Och NEJ, det är inte alls samma choklad som finns i Sverige. Den här är mkt godare!!! :D

Puss hej ♥


Hes..

Hade feber i tisdags så tillbringade hela eftermiddagen + kvällen i min säng.  Orkade ju typ ingenting, men kanske berodde på att jag hängde utanför ett fönster i några timmar i helgen^^
Men nu är jag nästan bra igen, hostar fortfarande och nu har jag blivit väldigt hes också, och det är bara för att jag vill sjunga -.-' Jag som älskar att sjunga.
Nej nu ska jag kolla klart på tvn och sen ska jag nog sova. Imorgon är jag ledig, så ska fixa Sofies löshår óch sen så ska jag ev träffa jennifer, städa rummet, ev träffa elin och sen så kommer Oliver och Sofie på eftermiddagen så ska se till att vara hemma då :)

Puss hej♥


Helgen i Bo

Dags att uppdatera nu kanske? :)

Nu ska jag ta och berätta om helgen med Ellan och Sis♥



Jaa, här ligger ju då Nelly i min säng medan jag packade ihop lite grejer som jag skulle ha med den helgen. Samtidigt satt Jenna i min soffa och väntade på att Jimmy skulle komma och hämta henne.
Sen kom Ellan och hämtade oss och då åkte vi iväg mot Bo. Det gick inte att göra så mkt den kvällen eftersom det var snöstorm.

Men dagen efer så var det fint väder och då skulle vi ut i skogen och grilla korv med Janne, Alf och Lennart och hans hund Zeke.



Jaha, så här ser då Petra ut innan vi ska ta på oss termobyxor och bege oss iväg ut i skogen.



Och så här ser då jag ut innan vi ska iväg till skogen.



Lilla Tira som egentligen är ganska stor, nån har gett henne för mkt mat så hon behöver banta lite^^



Här sitter vi då och grillar korv och eftersom Petra inte äter korv så grillade hon köttbullar istället ^^



Zeke, en väldigt stor Schäfer :)



Mitt ute i skogen är vi nu då :)



Petra, innan eller efter vi var ute i skogen, minns inte riktigt^^



Här ligger då Tira efter en lång tur i skogen. Hon lyckades hitta ett hål i staketet som en grävling hade gjort. Vi upptäckte att hon hade rymt ganska snabbt, men eftersom vi var mitt ute i skogen, Tira är en jakthund och det finns massa hjortar, rådjur, vildsvin m.m. så visste vi inte alls hur långt hon hade sprungit. Så vi gick runt och ropade, följde hennes fotspår i snön en bit innan de försvann så efter en halvtimme typ så tar vi bilen och åker ut i skogen en ganska lång bit för Ellan sa att om Tira hör bilen så kommer hon oftast fram. Men vi åkte runt och det vart mörkare och mörkare efter en stund bestämmer vi oss för att åka tillbaka till stugan för att kolla om Tira hade kommit tillbaka vilket hon såklart inte hade gjort.

Så Ellan hämtar en stor ficklampa och en strålkastare typ, sen åker vi ut i skogen igen och vi hade faktiskt massa tur och såg massa vildsvin och en jävla massa hjortar och så några harar också. Det hade börjat blivit kallt också. Där vi hade åkt på dagen där det också hade varit slask var definitivt inte slask längre utan is. Vi åkte i en jeep med fyrhjulsdrift, och det var ganska mkt bättre än Ellans vanliga bil. Och i jeepen fanns det bara 2 bilsäten så Petra och jag fick dela säte. och vi upptäckte att vi hade blivit ganska mkt större än sist vi åkte (eller så var det bara att vi hade termobyxor på oss i fall att vi skulle fastna i snön eller köra i diket nånstans) men i alla fall så fick jag sitta i Petras knä istället för att vi skulle sitta bredvid varandra. Det var ganska så läskigt när det var så halt och jag satt i Petras knä och hängde halvt utanför fönstret och lös med ficklampan så att vi skulle kunna se Tiras reflex på halsbandet.

Men vi hittade henne inte. Då bestämde vi oss för att åka tillbaka till stugan och hämta pannlampor och sen ta och gå iväg och kolla Tiras fotspår (tassavtryck) igen.  Den här gången kollade vi riktigt noga och då hittade vi spåren igen och så hittade vi kattspår också så Tira hade antagligen jagat en katt. Men vi följde hennes spår rakt ut i skogen och vi gick och gick och ropade och visslade på henne. Vid det här laget var Ellan ganska orolig och det smittade av sig på oss eftersom hon alltid är hemma innan det blir mörkt.

När vi hade gått i skogen i runt en halvtimme så hörde vi ett skall, men det var från ett helt annat håll än spåren visade så vi lämnade en stor gren där vi avvek från spåren och så följde vi hundens skall. Och plötsligt kommer en svart hund rakt mot oss och skäller och är jätteglad, vi hade hittat Tira tillslut. Sen var det bara att fundera vart vi var nånstans men jag lyckade hitta vägen igen.

Och man märkte verkligen att man fick en adrenalinkick av att vara sådär orolig. Jag tänkte inte alls på att jag var mörkrädd och jag var inte ett dugg trött i kroppen eller anfådd när vi hade gått så länge. De var inte förrän vi hade hittat Tira som man kände att man blev trött, svettig och började känna av rädslan för mörkret igen. Sen vart det att gå hem igen och äta sen stupade man i säng.



På söndagen hittade Petra en liten ekorre i en tall. Vilket får mig att tänka på min lilla ekorre som jag ville ha när vi var i Cormatin^^



Sen när vi hade varit och grillat korv och köttbullar i skogen så åkte vi hem och lagade gädda och spagetti och köttferssås och medan vi väntade på att Ellan skulle fixa maten så satt jag och Petra och spelade kort. Först spelade vi dam och sen spelade vi neger och president men vi kom på att kortspelet måste döpas om eftersom den nya  presidenten är neger^^



Nu så ska jag snart gå och lägga mig.

Puss hej♥

RSS 2.0