Tjejkväll <3



Bilden: Kolla fönstret XD första bilden är när vi gick och la oss och andra bilden är precis innan vi somnade XD

Kristina, Jenny, Fanny, Felicia och Zandra kom på kvällen. Vi åt tacos och sen så åkte vi och badade i säbylund. Det var bara Felicia och kristina som skulle bada, men när vi väl kom dit så vägrade Felicia bada och Kristina vägrade bada ensam. Och eftersom vattnet var så varmt och jag är så snäll så offrade jag mig att bada med kristina. Jag hade ju inga badkläder med mig och jag kunde inte bada i underkläder eftersom dom var vita och skulle ha blivit genomskinliga så fick jag helt enkelt bada med kläderna på XD
Sen fick jag skjuts tillbaka på Zandras moppe,  när vi kom hem hit igen så åkte Zabdra hem och jag och dom andra satte oss och kollade på A nightmare on Elm street.
Den var tydligen väldigt läskig för Fanny, Felicia och Kristina skrek i stort sett hela tiden, jag tyckte inte alls den var läskig XD
´Sen efter den så kollade vi på Guldkompassen, så att dom kunde sova. Klockan 4 var alla klara att gå och lägga sig, men så var det ju den där lilla detaljen att Felicia fick överskottsenergi, hon som var så trött under filmen. Hon höll på tills klockan var kvart över 6 och då kunde vi äntligen sova.

Sen nästa morgon vid halv 11 ungefär så vaknade vi och Felicia fick överskottsenergi, jag tyckte i alla fall att hon kunde vara lite trött efter att bara ha sovit i ca 4 timmar, men nej då, hon var lika sprallig som innan vi somnade XD
Efter att vi hade ätit så gick vi på promenad och när vi kom tillbaka så kollade vi på A nightmare on Elm street, part 2. Den var tydligen inte lika läskig som första, för Fanny och Felicia var inte lika rädda XD
Efter filmen så åkte dom hem och Jenny stannade kvar för vi skulle kolla på A nightmare on Elm street, part 3.
Sen efter den filmen så cyklade hon hem. sen har det inte hänt så mkt  annat här :P

Det här måste vi göra om nån gång ♥ ( Även om vi måste ha rep och silvertejp till Felicia för att hon ska hålla sig lugn )

Tisdag och Liseberg

Väckarklockan ringde vid halv 7 och jag var ovanligt pigg för att ha gått upp så tidigt. men det var nog för att jag somnade tidigt också. Kvart över 8 så kom Anna och Viola och hämtade upp mig och sen gick vi till busstationen.
Bussen vi skulle åka med var 10 minuter försenad ungefär men när den kom så tog vi platserna längst bak. Det var riktigt jobbigt att sitta i en buss i 3,5 timmar. Tur att man hade musik och nån att prata med.  När vi kom fram till göteborg och liseberg så spöregnade det men det avtog ganska snabbt. Anna tyckte att vi skulle åka balder först, tyckte inte jag men vi åkte den i alla fall, tappade rösten i första backen redan XD Kan ju säga att jag HATAR bergochdal-banor XD Det var en jättebra dag och jag hoppas vi gör om det nästa år ♥


En bild på Anna i bussen på väg hem från Liseberg. ♥


Måndag

Nu är det nog dags att uppdatera lite  :P I måndags så åkte jag till stan och shoppade med Elina som jag inte har träffat sen skolan slutade <3 Vi var väl där några timmar och sen kom mamma och hämtade mig.
När jag kom hem så var det dags att packa, för jag skuklle iväg till mormor. Efter att vi hade ätit pizza så var jag så trött att jag somnade och då var klockan 21 ungefär. sen vaknade jag vid midnatt av att det åskade. och eftersom jag är skiträdd för åska så kunde jag inte somna om utan jag låg och tittade på alla blixtar och hörde hur åskan kom närmre och närmre. När det slutade åska runt 1 ungefär så somnade jag igen.  :)


Sööt

 
Älskar Dig <3

Söndag

Jaha idag skulle jag jobba typ i 9 timmar men så upptäckte vi att om jag skulle jobba till 21.00 så skulle jag jobba 8.5 timmars övertid, så jag fick sluta runt 14 :) Fast det åskade och regnade så mkt att jag stannade kvar i kyrkan. Sen kom Elins mamma med mcdonalds och medan vi åt så kom våran gamla rektor in XD Han skulle tydligen spela på musikgudstjänsten.
Och så fick han syn på oss och så sa han:
- Jaså, här har vi 2 gamla adolfsbergelever.
Sen gick han och jag och elin höll verkligen på att skratta ihjäl oss, fast vi vet inte vad det var vi skrattade åt XD
Men men, tillslut kom jag hem och då upptäckte jag att oliver var här, han kom tydligen en dag tidigare <3 så nu ska han stanna tills på onsdag och imorron hoppas jag att det är fint väder så att vi kan åka och bada :)

Hej då! ♥

Två bröllop och ett dop

Jag är kär! <3

Ja, inte för att det hade med saken att göra. Kom nyss hem från Kumla. Har varit och firat Elli som fyllde 16 i onsdags :) Hon ville att vi skulle bada, men det hade blivit kallre så jag kände inte för det. men jag har i alla fall lovat att jag ska ta med henne på en shoppingtur när jag kommer hem från Frankrike <3

På jobbet idag var det 2 bröllop och ett dop som jag och elin fick vara med och kolla på :)
Det var jättefint och eftersom alla andra började gråta så började vi också.

Men ska nog kolla film nu, om inte så ska jag sova :)

Godnatt ♥

En bild på brudparet och på lilla Joel som döptes.



Lördag och massa jobb

Jaha, då var det lördag igen och jag ska som vanligt iväg och jobba.  Men nu sitter jag här och skriver på msn till Robin och han påminde mig just att det är mindre än 2 veckor kvar tills jag ska iväg till Frankrike. Jag längtar :)
Fast innan dess så ska jag iväg till liseberg med Anna. Det känns lite läskigt eftersom det är några attraktioner som har gått sönder. Men men, det är bara att hoppas att man har turen på sin sida, vilket jag inte brukar ha x)
Aja, nu ska jag väl snart möta upp Elin och sticka till jobbet. Bara 2 dagar kvar på jobbet. Jag är GLAD :D

Puss och Kram ♥

Fredagkväll med Jenny!

Det  vart en händelserik fredag i alla fall. Jenny kom hit och vi tittade på "A nightmare on Elm street " samtidigt som vi åt popcorn och chip och drack dricka, det vart ganska mycket över från tjejkvällen.
Efter det så gick vi upp på mitt rum, och tog med oss laptopen, sen satt vi där och kollade på roliga filmer på youtube. Sen upptäckte vi att klockan var fem i halv tolv och Jenny skulle vara hemma halv. Det vart ganska stressigt. Lagom roligt att cykla hem i mörkret efter att ha kollat skräckfilm. Efter att Jenny åkte hem satt jag vid datorn ett tag, sen så duschade jag, hämtade dricka och nu sitter jag här igen.

Ja, vad ska man hitta på nu då?
Jag har tråkigt, inga roliga inne på msn och jag har ingen lust att gå och lägga mig än. Och nu så fick jag plötsligt lust att städa  rummet, som ni kanske vet så är det väldigt ovanligt att jag får för mig att städa helt frivilligt. Som tur är så är det inte så stökigt som det brukar vara. Sen måste jag bara kolla om det är någon som sover, så att jag inte börjar dammsuga och väcker hela huset, det skulle vara typiskt mig i såfall x)

Ja, nu kanske jag ska sätta igång med min städning innan jag kommer på nåt roligare att göra.
Hej med er ♥


Fredag

Jaha, då var det fredag, vad ska man hitta på då?
Varit och jobbat, kom knappt nåt folk alls, och för dom som inte vet, så jobbar jag i kyrkan. Isabel kom förbi en stund och vi satt och pratade om allt och ingenting.  Sen försvann hon och jag fick jobba igen.
Nu har jag slutat och sitter här. Min femåriga granne Ellen kom nyss och nu sitter hon här med mig och pratar om naglar och örhängen. Ganska intressant samtal eller vad? x)
Nån som vill hitta på nånting? Om inte sätter jag på en film och äter popcorn.

Nu ska jag ringa Kristina och kolla om hon vill sova över på onsdag ♥

Puss hej :)


Tjejkväll

Hej

Ikväll var det tjejkväll med tjejerna från gamla klassen. Vi lyssnade på musik, pratade, hoppade studsmatta, tog massa kort och skrattade såklart. Sedan kollade vi på I am Sam. Den var bra. Efter filmen så gav sig alla iväg hemåt och jag satte mig här.

Aja... Nu ska jag gå och lägga mig. Det var en oförglömlig kväll. Älskar er tjejer


RSS 2.0