Frisyr

Usch, hatar verkligen min mage,  men nu har i alla fall mamma ringt läkaren och hon hade inte tid förrän vecka 12! Men så sa hon sen att hon skulle ringa nån akutläkare så får jag en akuttid imorgon, vilket är väldigt bra. Hoppas bara att dom hittar vad som är fel, annars känns det ju helt lönlöst. Handleden har i alla fall blivit bättre, så det går faktiskt bra att klippa. Nu ska jag försöka hitta en frisyr som jag ska klippa på min damdocka.
Här har jag hittat en frisyr som jag antagligen ska klippa, det är bara det att jag måste analysera den också så att jag vet hur jag ska klippa.

 

Men nu börjar jag igen.
Puss hej


Snickare?

Sitter och skriver på min uppsats om snickare, ni kan inte ana hur svårt det är att hitta fakta om det. Allt jag hittar är typ: Vill du hyra en snickare? Hör av dig till oss!
Men nu är det ju så att jag vill ha faktan om yrket och ingeet annat. har suttit nu i typ 40 min och har fortfarande inte hittat mer än att jag har kunnat skriva typ 5 meningar.
Kan ju inte säga att handleden har blivit bättre direkt. Knäna hade jag faktiskt inte ont i imorse. Eller ja, det var innan jag halkade i trappen^^

Nu är i alla fall resan betald till frisörmässan i Jönköping. Åker dit den 7 mars, det ska bli kul, men nackdelen är att jag antagligen lär missa när Petra tävlar i SM i Borås.
Nej nu måste jag nog fortsätta att leta fakta om det där jäkla yrket. Det behövde i alla fall inte vara inlämnat idag som jag trodde utan nästa vecka.

Innan jag avslutar lägger jag in en rolig historia som jag hittade när jag letade fakta:

Uppe i himlen gick Jesus omkring och småpratade och tittade till folk. Han hade en tid lagt märke till en gammal man som höll sig lite för sig själv och såg olycklig ut. En dag gick Jesus fram till honom och frågade vad som bekymrade mannen.
Jo, sa den gamle, när jag levde på jorden var jag en fattig snickare. Jag hade en son, våra vägar skildes tidigt, men jag hade hoppats att jag skulle få återse honom här.
Snickare, en son, är det möjligt tänkte Jesus en kort stund. Sedan bredde han ut sina armar och omfamnade den gamle och sade: PAPPA!
Varpå den gamle kramades tillbaka och svarade: PINOCCHIO!

Jag vet att jag har dålig humor x)
Puss hej

Ont..

Sitter och ritar nu. Ska rita en teckning till bilden imorgon, egentligen är jag för trött för att rita. Min handled har gjort ont hela dan också, den högra som jag brukar ha ont i, så har ju knappt kunna skriva idag ju och nu ska jag också rita en teckning till imorgon, hur ska det gå? Har i alla fall stödskenan på nu, så får hoppas att det blir bättre tills på torsdag i alla fall. Inte kul att stå och klippa när det gör så här ont. Sen har jag så jäkla ont i mina knän också, vet inte alls vad jag har gjort, för det gör inte ont på det vanliga stället i knäna som jag skadade för typ 2-3 år sen. Får hoppas att det är bättre imorgon.

Imorgon är i alla fall första lektionen hantverksteknik, men jag har ingen aning om vad vi ska göra då, ska egentlige lämna in en uppsats om en hantverkare, men har inte börjat än (a) Ska liksom intervjua pappa och så, men han är inte villig att hjälpa till, så får väl lämna in nästa vecka istället. Efter hantverkstekniken är det bild och då ska jag fortsätta måla min mapp, den blir inte alls snygg men men. Ingen behöver se hur den ser ut. Sen efter det är det DISA, det är typ nåt möte/kurs jag och några kompisar ska gå på hos kuratorerna. Vet inte riktigt vad det är än men det lär jag ju märka imorgon.

Nej nu ska jag lägga mig och läsa, sen ska jag sova och hoppas att min handled blir bättre över natten^^

Puss hej


Mig och Nelly♥


En lördag i februari

Elin åkte hem för ett tag sen. Vi har kollat på melodifestivalen och E.M.D. var en klar finalist. Jag kan inte alls förstå hur den där låten "i got u" kunde gå vidare till andra chansen, då kunde ju lika bra velvet ha fått den platsen. Aja E.M.D.s låt var i alla fall bra, men jag hatar dom fortfarande och det är bara för att Danny är med, jag förstår inte hur man kan tycka att han är snygg :o

Men men, nu sitter jag och pratar med danne på skype och lyssnar på musik, jag saknar verkligen mina sonata arctica låtar, och det tar ju hur lång tid som helst om jag ska ladda ner dom igen...
Får väl nöja mig med att lyssna på mina andra låtar, och nu vill Danne att jag ska byta låt, lyssnar på "i en rosa helikopter" och han håller på och får damp på mig eftersom han hör musiken genom micken. Men bara för att retas så fortsätter jag lyssna på den^^

Och mina krampattacker i magen har hållt på en vecka nu, hade typ inte haft ont på 2 veckor och nu har det ju såklart börjat igen. Och varje morgon så glömmer ju mamma att ringa läkaren, det skulle inte förvåna mig om det visar sig att jag är glutenintolerant, eftersom det ligger i släkten -.-'  Hatar verkligen det här..

Nu ska jag nog ta och försöka skriva på uppsatsen om en hantverkare. Orkar egentligen inte (som vanligt alltså) Men eftersom det måste vara klart på onsdag så är det bäst att börja nu.
Och idag har jag verkligen funderat på vad jag ska ha för iv-val, har världens beslutsångest och så vet jag inte vad teckenspråkskursen har för poäng, det är verkligen störande.
Det kommer väl bli att jag väljer extra engelska (oral skills) och psykologi A om jag inte kan bestämma mig.. Jag förstår inte varför vi fick det så sent som i torsdags, lite extra tid att bestämma sig hade inte gjort någonting.



Eiffeltornet (: Vill tillbaka till Paris!

Puss hej

Elli! :)

Jaha nu har jag kollat igenom min dator och kollat vilka saker som har försvunnit och vilka som är kvar. Alla bilder är kvar men det mesta av musiken har försvunnit, alltså alla mina sonata arctica låtar också -.-'

Vaknade i morse av att Elli väckte mig, hon tyckte att det var dags för mig att gå upp^^ Sen så fick jag en nyckelring av henne :)





Sötaste Elli♥

Nu så kommer Elin så det är nog bäst att jag slutar skriva :)

Puss hej



Jävla dator!

Nu har jag suttit i 7 jävla timmar och försökt få igång datorn. Den kraschade, men hann i alla fall rädda bilderna och musiken. Hoppas det inte händer igen, det här är andra gången denna dator kraschar...

Har i alla fall suttit och roat mig med min kära lillasyster vid den andra datorn, vi lyssnar typ på musik och sen kollat massa bilder. Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, det känns som att det är dags och vända tillbaka dygnet^^ Det underliga är att ända sedan sportlovet började har jag kommit ihåg vad jag drömt om nätterna. Förut var det bara nån enstaka dröm jag kom ihåg, men tydligen är det inte så längre, vilket är bra, så länge man inte drömmer mardrömmar :)
Aja, helt onödig information x)

Nej nu ska jag sova!
Puss hej


Råkade bli en bild på mig ^^

Skor och Kjolar

Vill ha såna här skor! :D Får försöka be mamma köpa dom åt mig ^^



Dom här kjolarna vill jag också ha! :D Jag kommer bli pank -.-'


Beslutsångest!

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag, ska kanske åka skidor ikväll med Danne, men det är isåfall om mamma och pappa betalar liftkortert^^
Blir ingen Bodaborg med Danne imorgon, har inte råd med det, speciellt inte om vi ska åka skidor ikväll :)

Och jag har verkligen världens beslutsångest :S
Jag har ingen aning vad jag ska välja för IV-val...
Antingen blir det "F-kursen" (fördjuning inom frisör - 100p) eller "oral skills" (Man lär sig prata engelska bättre och ska få bättre självförtroende i det - 50p) eller "psykologi A" (Man läser psykologi helt enkelt - 50p) Eller teckenspråk kanske (vet inte om det är 50p eller 100p)
Som sagt jag har världens beslutsångest och det här ska tydligen vara klart på måndag och då är jag dessutom ledig så förstår inte hur lärarna har tänkt, ska vi åka till skolan för att lämna en lapp?

Sen måste jag skriva den där uppsatsen om en hantverkare, så ska typ skriva om en snickare (pappa alltså).
Sen måste jag jobba klart kapitel 3 i matteboken och läsa ut min engelskabok.
Visst det kanske inte är så jättmycket plugg, men för mig är de det eftersom jag nästan aldrig får läxor :/

Nej nu måste jag nog försöka komma på nåt vettigt att göra! Här kan man inte sitta hela dan^^

Grattis förresten till min lilla Oliver som fyllde 4 år i onsdags! Var och firade honom igår och då fick jag många pussar och kramar innan jag åkte :) <3



Visst är gullungen söt? <333

Puss Hej♥

50 Frågor ...


Om dig:

1. Vad är ditt fullständiga namn? - Emelie Carina Levtshuk
2. När är du född? - 921007
3. Hårfärg? - Brun
4. Ögonfärg? - Blå
5. Har du några syskon? - Lillasyster
6. Har du några husdjur? - 2 katter & 1 Hund 
7. Är du blyg? - Ja..
8. Tränar du någon sport? - Nej tröttnar så fort på allt
9. Vilka sporter har du tränat? - Simning, ridning, friidrott, handboll, dans
10. Vilken skola går du på? - Virginska
11. Vilken klass? - FR08
12. Vilken är din favoritfärg? - Röd, svart
13. Vilken är ditt favoritdjur? - Katt och Hund
14. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Ja

Om kärleken:

15. Gillar du någon speciell? - Ja
16. Gillar han/hon dig? - Vet inte...
17. Vet han/hon om att du gillar honom/henne? - Jao
18. Hur många förhållanden har du haft? - Inget seriöst
19. Blir du lätt kär? - Njae
20. Hur många har du hånglat med? - 2
21. Vem är den senaste personen du kysste? - Robin
22. Hur ska den perfekta pojkvännen/flickvännen vara? - Sig själv

Om Vänner:

23. Har du många vänner? - Ja, det tror jag väl
24. Kan dina vänner lita på dig? - Ja
25. Kan du lita på dina vänner? - Jadå
26. Umgås du med dina vänner ofta? - Nja, jag tycker vi träffas för sällan
27. Har någon sett dig gråta? - Ja, det tror jag
28. Kan dina vänner komma till dig och prata? - När som helst
29. Har någon av dina vänner planerat självmord? - Ja :/
30. Bråkar du ofta med dina vänner? - Nej, men det händer

Musik:

31. Vad gillar du för sorts musik? - I stortsett allt, men mest rock
32. Favoritband/artist just nu? - Sonata Arctica
33. Lyssnar du ofta på musik? - Alltid
34. Har du varit på nån konsert? - Ja, Kelly Clarksson 
35. Favoritlåt? - Tallulah och Shy

Senaste:

36. Du sov i samma säng som? - Bubben (:
37. Filmen du såg? - Life size
38. Kompisen du träffade? - Jenny
39. Du köpte? - En väska
40. Du skrattade åt? - Danne tror jag^^
41. Du åt? - Chokladmuffins
42. Du pratade med? - Danne
43. Person du bråkade med? - Mamma

Antingen eller:

44. Ute och festa eller hemma och mysa? - Hemma och mysa
45. Katt eller hund? - Båda
46. Kolla på film eller läsa en bok? - Beror helt på
47. Cocacola eller fanta? - Cola såklart!
48. Sommar eller vinter? - Sommar
49. Sex eller kärlek? - Kärlek
50. Singel eller förhållande? - Beror på vem man har ett förhållande med


Jaha då vet ni lite mera om mig^


Marieberg! :D

Jaha.. jag skrev ett inlägg igår, men det försvann tydligen :s

Aja, färgade i alla fall håret igår, det vart brunt. blir nog sista gången jag färgar på några månader, måste låta det vila ett tag nu. Annars blir det nog ännu mera katastrof än det redan är. Det vart bra i alla fall och passar nog mycket bättre i brunt än vad jag gör i rött. Jag får väl nöja mig med att han röda kläder istället^^
Och shysst Jenny är då^^
- Du har gjort något med ditt hår, eller hur? Du har plattat det!?!
Haha bra att hon inte såg att jag hade färgat om håret, men det gjorde förresten inte Petra heller^^


Så här blev i alla fall håret :D



Idag har jag varit med Jenny på Marieberg, Jag hittade en tunika som jag köpte. Den blåa på bilden ;)
Sen hittade jag en skitsnygg väska också och har letat länge efter en. Den finns i rött och svart och jag har verkligen beslutsångest. Båda är ju lika snygga -.-'


Snygga eller hur?! :D

Nu sitter jag och pusslar, lyssnar på Nordman (Känns som att det bara är jag som tycker han sjunger bra) och sen driver jag lite med Lillasyster xD
Nej, nu ska jag ta och pussla klart :D

Puss hej

Snygg eller vad?

Jag tror verkligen det är dags för en uppdatering nu :)
Sitter och kollar på Bruce, den allsmäktige, den är bara för bra.
Idag har jag inte gjort så mkt. Elin kom runt ett och då kollade vi på nån konstig och vidrig alien-film. Efter att hon åkt hem satt jag och spela the sims - historier från en öde ö.
Sen kom Anna och Viola med massa böcker som jag fick. Typ massa Kitty och andra B. Wahlströms böcker. Det var perfekt eftersom jag inte har några böcker att läsa. Sen vart det att kolla melodifestivalen.
Måns är ju bara såå snygg! ♥
Och han sjunger ju hur bra som helst och han kan verkligen dansa också!♥



Ha en bra alla hjärtans dag alla!




Igår vart det att fira Kristina som fyllde år. Hon fick ett par örhängen och 3 armband av mig. Sen hade jag gjort en film till henne. den är inte alls lika bra som den hon gjorde till mig, men det är ju tanken som räknas, eller hur? Men tänker i alla fall lägga ut båda filmerna här på bloggen.

Till Kristina från lilla mig :)

  

Till mig från Kina

 

Måndag igen..

Hej hej :)

Skolan idag då, jag tycker måndagar och tisdagar är oerhört tråkigt, det är ju bara teori. Och på andra lektionen så börade naturkunskapsläraren prata om sniglar och snäckor, sen kom han in på ämnet maskar. Han berättade om massa olika maskar som vi människor kan få i kroppen, samtidigt som jag halvsov då, men jag lyssnade ändå på vad han sa och tillslut började några av mina klasskompisar säga till honom att prata om något annat trevligare, han kunde få fortsätta prata om blomman och kaninen som han berättade om i början av lektionen, men nejdå, han fortsatte prata om dessa äckliga maskar.

Efter naturkunskapen så skulle jag och Jennifer gå och äta och då bestämde vi oss för att äta i södra (lilla) matsalen för en gångs skull. så vi går iväg och pratar om nånting, när vi har gått ner för alla trappor så märker vi att vi hade gått till fel matsal, vi hade gått till norra istället. Jennifer ville att vi skulle vända och gå till den andra i alla fall (hon tycker inte om utlänningarna som äter där, det gör inte jag heller), men jag vägrade, som att jag tänker gå upp för alla trappor igen, bara för att gå ner på ett annat ställe, och vi kunde inte ta utevägen eftersom jag inte hade några skor. Smidigt eller vad? Haha x)

Sen var jag duktig och skrev klart min saga på svenskan. den är verkligen sämst! Måste bara läsa igenom den så att det inte finns massa konstiga fel.
Sen vart det att ta bussen hem och pölsa genom massa snö i skogen. Vart att ta massa foton också, det är ju så fint nu när det är massa snö.


Fin bild va? (:

Sen vart det att åka till kusinerna eftersom Sofie fyller 15 idag! :D
Det var det väldigt livat, Nelly var ute och lekte med Junior och sen kom hon in och var helt deckad, men efter en halvtimme var hon och Oliver i full gång. När jag kom hem var jag så jäkla trött så hade kunna gå och lägga mig direkt, men eftersom jag skulle kolla på två tv-serier så stannade jag uppe i alla fall och kollade på det. Sen vart det att gå och lägga sig, med datorn då. Så nu ligger jag i sängen och skriver det här samtidigt som jag pratar med Danne på skype. Det känns som att jag har gjort det den senaste veckan^^


GRATTIS SOFIE!!

Snart är det alla hjärtans dag♥ Undra vad man ska hitta på då för nåt?


Sööt bild eller vad?! ♥

Nu ska jag sova! :)
Puss hej ♥

After Dark

Va ju och kollade på After Dark på Conventum, Fy fan vad bra det var alltså! Satt ju och asgarva hela tiden ju. Fast vart lite halvt rädd när jag ser nån stor människa gå förbi mig (jag satt precis vid mittgången), jag vänder huvudet och får se Babsan stå precis bredvid mig. Och så säger han plötsligt:
- Nu ska vi ta och sjunga allsång här! Och som vanligt på allsång så kommer ju såklart programledaren och trycker upp mikrofonen under hakan på er.
Och jag bara ber att han inte ska komma fram till mig och vill att jag ska sjunga nåt.Men han gick iväg till nån annan istället.
Men det roligaste var nästan när det var en parodi på BWO och en som ska spela Alexander Bard kommer fran och börjar skutta framför synthen samtidigt som han spelar ( Det låter inte alls kul, men jag skratta så jag grät xD ).
Sen visade det sig att Petra och jag hade suttit och funderat på samma sak under hela showen. Det vi satt och tänkte på var hur Christer Lindarw kunde ha så snygga ben, han är ju ändå 55 år. Jag tänker definitivt gå på det här nästa år med, måste bara hitta några med samma humor som jag x)

Puss hej ♥


Konfirmation

Melodifestivalen igår, måste bara säga att det var kasst. Dom har fixat nåt nytt system med nån duell (jag fattade ingenting) Och låtarna var kanske inte heller dom bästa. Visst första låten var bra, av Linda Söderquick, jag tycker om rock.
Den andra låten, som Jonathan Fagerlund sjöng var inte alls bra, men han var söt^^
Alcazars låt var kanske inte jättebra men absolut en av de bättre i den här deltävlingen.
Måste bara säga att Caroline af Ugglas verkligen sög. Jag tycker definitivt inte om henne och hennes låt var sämst. Hon är bokstavligt talat värre än Di Leva. Och då är det verkligen illa. Och sen när hon gick vidare till andra chansen istället för Nina så skrek jag i stort sett rakt ut. Och det fick Danne höra eftersom jag pratade med honom i skype. Jag tycker verkligen att svenska folket borde ändra musikstil.

Aja, nog med det. Idag gick jag upp vid kvart i 9, råkade försova mig lite, så vi vart lite halvt sena. Vi skulle hämta farmor i stan vid halv 10, men som sagt, vi vart sena och vi åkte hemifrån vid halv istället. När vi kom ut på stora vägen så upptäckte vi att vägen inte var plogad, så vi försökte ta oss in till stan så fort vi vågade. När vi kom in i stan så var det typ kaos. När vi hämtat farmor så försöker vi skynda oss till Kyrkan eftersom vi trodde att det redan hade börjat. när vi svänger in till parkeringen så hör vi kyrkklockorna och då skyndade vi oss in, vilket inte gick speciellt bra eftersom vi var tvungna att hjälpa farmor och gammelfarmor uppför backen. när vi kommer in i kyrkan tittar verkligen alla på oss, och sen vart det att ta upp filmkameran och filma alltihop, vart lite trött i armen x)



Sen vart det att åka hem och nu upptäckte vi att det omöjliga var möjligt. Petra har konfirmerat sig!
Nu sitter hon där nere och läser bibeln hon fick av kyrkan, hon vågar inte läsa för mkt eftersom hon är rädd för att bli hjärntvättad. Suck alltså! x)

Anna ville bli klippt också så då tog jag och klippte henne. Det såg ut som en hel peruk som låg på golvet efter att jag var klar med henne. Klippte av ungefär 2 dm, det vart lite längre än axlarna men hon vart nöjd i alla fall. Sen ville jag klippa Gustav också, men han var alldeles för feg, typiskt honom alltså x)


Snyggt vart det i alla fall :)

Sen åkte allt folk hem och nu sitter jag och halvsover samtidigt som jag pratar med Danne på skype, han sitter typ och spelar cs (kul). Om 20 minuter ska jag åka iväg till conventum. Familjen ska iväg dit och kolla på After Dark! Det ska bli jättekul, hoppas bara att man har bra platser.
Nej nu ska jag nog ta och byta om, annars kommer vi bli sena dit också och det vill vi ju inte ;)

Puss hej


Nu har jag städat klart!


Före

Efter


Nu ser man faktiskt golvet xD

Nu sitter jag bara och funderar vad jag ska göra ikväll. Blir väl att vara hemma och kolla film som alla andra lördagar. Har några nya filmer som jag inte har sett. Sen är det ju melodifestivalen också, men har inte en aning om vilka som ska vara med, det märker jag sen helt enkelt.

Aja nu ska jag väl ta och hitta på nåt att göra  (:

Puss hej

Fredag :)

Idag slutade jag tidigt, alltså 12.40. Då hann jag precis med bussen, sen när jag nästan var hemma så kom jag och elin fram till att vi skulle till willys och handla chips (som vi egentligen inte hade behövt köpa). Men eftersom hon tog bussen efter mig, så hann jag hem och lämna min tunga väska och sen vart det att gå från mig till willys, höll på att halka flera gången, ena gången var när jag prata i mobilen med elin, haha hon fick höra ett litet skrik. Sen mötte jag Elin i affären och sen köpte vi våra chips och sen gick vi hem till mig, vilket resulterade i att jag fick träningsvärk ( Nej, jag vet att det inte är långt att gå, men det bevisar bara hur otränad jag är xD )
Det tog ganska lång tid att gå eftersom Elin inte kunde sluta skratta åt saker som jag råkade säga och jag började skratta åt att hon skratta x)

När vi väl kom hem till mig så satte sig Elin vid min dator, medan jag städade, vilket inte gick så jättebra, men det gick mkt bättre när Elin var med och tjatade ;) Sen vart det att åka till systembolaget. Mamma och pappa skulle väl ha nåt till helgen. Sen vart det att åka till kyrkan där lillasyster hade konfirmationsredovisning. Haha sen var jag ju jättenära på att börja asgarva när Lennart (prästen) gick fram till micken och skulle börja prata. Jag fick en version framför mig att han skulle säga: Nu är det äntligen jag som får hålla i micken, jag har väntat hela dan.
Han har ju en speciell dialekt och det var precis den meningen han använde i bussen på väg till frankrike :D

Vart nästan förvånad hur lite folk det var på redovisningen. När jag hade sån redovisningen så var det ju minst 150 och kollade, dom som hade kommit för att kolla nu var ju knappt 25 :o

Sen kom mamma på en skitbra idé, eftersom nästan hela släkten kommer hit på söndag så kan jag jju klippa dom som vill och då kan jag tjäna lite extrapengar ;)


Jag tror nästan det här är den första bilden jag lägger upp på lillen här på bloggen :) ♥

Puss hej


Kyrk

Kyrkan igår kväll<3


Först provsmakade vi godis och sen betygsatte vi dom. Här är Kristina, Elin och Elin som skriver betyg :)


Här på bilden är Helena och Robin, hon var tydligen väldigt trött och han hade lite problem att sluta slåss med den tomma colaflaskan :)


Kristina! :)



Okej här är då en väldigt vacker bild på mig när jag spelar guitar hero. På bilden är också Elin med :)


Här spelar Helena lite guitar hero :)


En helt onödig bil egentligen men vi spelade i alla fall guitar hero x)

Puss hej ♥

Stressigt

Det känns som att jag har ganska mkt att göra innan sportlovet:

  • Städa rummet
  • Rensa rummet
  • Rensa garderoben
  • Skriva en saga
  • Skriva en uppsats om en hantverkare
  • Läsa ut svenskaboken
  • Läsa ut engelskaboken
  • Jobba ut kapitlet i engelskan
  • Göra prov i engelska
  • Jobba ut kapitlet i matteboken
  • Göra prov i matte
  • Fixa klart Kristinas födelsedagspresent
  • Köpa Födelsedagspresent till Lillasyster

Jag länner mig bara lite stressad och det kan Elin intyga xD Visst, rensa kan jag ju göra under sportlovet men det är skönast om man redan har det gjort.

Aja, nu ska jag nog ta och skriva lite på min saga :D

Puss hej  ♥


Så här ser mitt rum ut för tillfället x)


Tidsfördriv?

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli halv 4 så att jag kan gå iväg till optikern. Ska göra en synundersökning så att jag får linser. Men fick ju sluta tidigare idag för svenska läraren är sjuk. Men nu har våran grupp gjort en övningsredovisning och imorgon blir den riktiga redovisningen. Undrar hur det kommer gå, jag har en känsla av att det inte kommer att gå nåt bra. Men efter redovisningen är i alla fall grupparbetet över, vilket jag är väldigt glad för :)
När jag kommer hem sen så ska får jag se om Malin har ringt om nån klipptid. Det känns som att jag verkligen behöver klippa mig, mitt hår är mer än katastrof just nu. Nu är det bara typ en halvtimme kvar tills jag behöver gå, men vad ska jag göra under den tiden? Får väl ta och sitta här, eller försöka läsa ut min engelskabok som jag har kämpat med sen i början av ettan.




Sofie :) ♥ Sorry att bilden är åt fel håll, men det gick inte att vända på den, hur mkt jag än försökte :/
På bilden ser man i alla fall hur håret blev efter att jag klippte och färgade hennes hår :D

SOFIE!! Jag fick aldrig min tia av dig igår!!!
Vi slog vad om en tia, att hon inte kunde slå mig i singstar. Hon trodde att hon kunde utklassa mig, men det gick inge bra, vilket betydde att jag vann en tia som jag skulle köpa en macka för, men tack vare att jag inte fick min tia så har inte jag kunnat köpa min macka, så nu är jag hungrig xD


Min söta lilla kisse

Imorgon har jag sovmorgon till halv 11 och förhoppningsvis så slutar vi vid 12 :D
På onsdag börjar jag halv 1 och då har vi bara bild och sen slutar vi typ kvart i 2. Det känns som en ganska slapp vecka.
På torsdag är det hantverksteknik och då ska jag föna min Samuel... igen. Hoppas bara att det inte tar så lång tid så att jag hinner klippa honom också. Sen efter skolan blir det att gyma med Jenna och sen blir det att åka till kyrkan, träffa dom bästa och äta godis :D

Aja, nu är det väl bäst att jag avslutar, kan ju skrica hur mkt som helst, men det får jag göra sen när jag kommer hem :)

Puss hej

Rött hår :D

Ja, så här vart då mitt hår, det vart nästan lite för rött, men det vartt bra ändå :)



Nu ska jag ta och kolla film. Uppdatering om dagen kommer sen! :D

Puss hej ♥

Händelserik dag!

Haha riktigt sjuk dag idag x)

Det började med att vi skulle åka till Kumla, för att vi skulle till mormor så att Emma kunde färga mitt hår. När vi svängde vid en rondell i kumla så tyckte mamma att bilen vart svår att styra så hon svängde ner på en gata, stannade och gick ut och kollade däcken, men eftersom det hon inte hittade några fel så gick hon in i bilen istället, och fortsatte köra nerför gatan, men när hon skulle stanna innan hon svängde så hördes världens smäll och sen så gick det varken att köra framåt eller bakåt. Så det slutade med att jag och Sofie fick gå ur bilen och putta uppför backen så att mamma kunde styra in den så att den hamnade lite halvt på trottoaren och så att den inte stod för nära korsningen, Det vara bara det att det var isgata och att putta bilen uppför en backe när det är halt är ju inget jag rekomenderar. x)

Sen fick vi gå hela vägen till mormor, där blekte jag och färgade mitt hår, det vart bra, fast kanske lite för rött. Bilder kommer sen :)
När jag kom hem sen så klippte jag Sofie och sen färgade jag hennes hår brunt, det vart riktigt fint på henne. Bilder kommer sen :)

Och efter det så kollade vi på Körslaget och efter det Aristocats, sen vart det att kolla på Soltice och herregud vad läskig den var, Tyckte synd om Nelly som låg i mitt knä, mordhöll ju henne istortsett x) Nästa film hette Penny Dreadful, den var också läskig men riktigt dålig, Nelly ville inte ligga hos mig igen så då fick jag gå upp och hämta Pingu x) Sen efter den filmen vart det Djungelboken och nu kollar vi på Looney toons :)
Fast ska straxt stänga av för vi måste gå och lägga oss eftersom vi ska upp "tidigt" imorgon och kolla när Petra hoppar sin första trestegstävling :)



Eftersom jag inte har så många bilder på denna dator så blir det en bild på Pingu igen ♥

Puss hej

RSS 2.0