PINGU

Sitter här och lyssnar på musik, samtidigt som jag sitter och kramar Pingu :D Köpte honom idag på Hindersmässan, han var ju såå sööt så var bara tvungen att köpa honom, på magen sitter ett band som man kan knäppa upp så blir det en kudde med ett huvud. Mamma köpte en likadan till Nelly bara att det var en Katt istället för en Pingvin.

Jag har blivit helt förälskad! ♥
Min Pingu är min nya kärlek! Han ska få sova tillsammans med mig i min säng, får ligga och krama honom istället för en annan♥


Visst är han SÖT?!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Datakunskap

Har datakunskap nu, ska snart jobba med drogtemat igen. Vi slutar 12.40 och då ska jag möta mamma och mormor på stan och då så ska vi kolla runt lite på hindersmässan. Sen ska vi åka till kumla och hämta Sofie :) Och då när vi kommer hem till mig, så ska jag kolla om hon vill bli klippt för jag har lust att klippa nån :D

Puss hej

Shy

Ännu en låt som jag har förälskat mig i :D

Sonata Arctica - Shy




Puss hej ♥

Våg

Snart dags att sova tror jag. Jaha vad har hänt sen jag uppdaterade sist? Jo, jag hann aldrig klippa, skulle ju göra en fön till, så det gjorde jag sen kom min lärare och skulle kolla om jag hade gjort rätt denna gång och det hade jag, men så tyckte hon att jag skulle göra en våg i luggen och eftersom jag inte visste hur man gjorde så fick hon visa mig. När jag hade gjort en våg som jag faktiskt var nöjd med så kom läraren igen och så säger hon:
- Nejmen, vilken fin våg! Var har du lärt dig göra vågor? det var verkligen snyggt.
Jag tänkte fråga hur dåligt minne hon hade, hon hade ju visat mig 5 minuter innan hur man skulle göra och ändå frågar hon var jag har lärt mig det.


Snygga Samuel som jag har stylat, lägg märke till vågen i luggen x)

Efter att vi slutat kom lillasyster och mötte mig i skolan och då gick vi till wesc för att kolla hur mkt såna där hörlurar kostar (jag tror ni fattar vilka jag menar), sen gick vi till la baguette och åt varsin kycklingbaguette. Sen gick vi till järntorget, syrran tog 31:an hem och jag tog 11:an till Kyrkan, det tog 40 min att ta sig från stan till kyrkan, när jag väl kom dit så kollade jag och Helena runt lite på datorn samtidigt som vi väntade på att Robin skulle komma med bussen, när han kom så åkte vi iväg till Marieberg och handlade godis och dricka till nästa vecka, då gick vi också till donken där Helena bjöd mig och Robin på varsin glass med kolasås :)
Sen skjutsade Helena hem mig, så nu vet både dom i alla fall vart jag bor.

Sen vart det att kolla 2 avsnitt av ghost wisperer och efter det så åkte pappa och jag iväg till sonken och köpte mat, vi hade i alla fall väldigt roligt i bilen x) När vi kom hem så kollade vi på ett avsnitt av Kyle XY. Sen vart det att sitta här, eller egentligen ligger jag men det låter dumt om man säger att man ligger vid datorn x)

Men nu ska jag nog sova :)

Puss hej ♥


Jobbig fön

Har rast nu, jag har stått och gjort en fön på min docka i samanlagt typ 4 ½ timme. Jag gjorde en fön men läraren sa att jag hade missat en grej så då fick jag börja om från hela början igen. Men jag vill inte stå och föna mer, jag vill klippa, men eftersom jag inte har fönat klart så lär det kanske inte bli nåt idag :/ Aja, nu väntar jag bara på att Anna ska ringa och säga om hon ska med till kyrkan eller inte. Men nu ska jag nog ta och gå iväg till frisörsalarna igen så att jag kan föna klart Samuel så att jag kan klippa honom sen :)

Puss hej



Jag vill tillbaka till Frankrike!!


Torsdag :D

Börjar om  typ 7 min. Vi ska ha hantverksteknik och då ska vi klippa hela dan, möjligen göra en fön också, vi får väl se om resultatet på Samuel blir bättre än förra gången :D Sen blir det att gå på hindersmässan med Jennifer och kanske Anna :) Sen blir det kyrkan också, då ska vi åka och köpa godis :D

Puss hej


Sminkning

Hade sminkning idag i skolan. Jag sminkade Jennifer och hon mig, det var roligt och det kändes inte alls som att man var i skolan. Hur ofta brukar man ha lektion i sminkning? Aja, sen var det lunch och sen bild. Vi fick göra klart våra ståltrådsansikten vi höll på med förra veckan och sen fick vi börja måla varsin mapp. Fast har inga ideér alls vad jag ska måla för nåt på min mapp, så får väl tänka på saken till nästa onsdag, då har jag dessutom sovmorgon till 12.30 :)
Efter skolan följde jag Jennifer till tåget och sen gick jag till Farmor och fikade och pratade lite. Sen när jag var på väg hem med bussen så somnade jag såklart, vakna typ vid willys och då var det ju bara 2 hållplatser kvar tills jag skulle av, så det var ju tur att jag inte vakna en stund senare x)
Nu ska jag nog lägga mig i soffan och kolla på en film! :)

Puss hej



Har äntligen lyckats lägga in en video i bloggen x) Tack Emelie! :)


Sonata Arctica - Tallulah



Älskar denna låt, tycker om de andra låtarna bandet har gjort också, men det här är min favorit :)

Tisdag igen

Börjar mattelektionen om 20 min, då ska jag ta och göra prov, orkar egentligen inte, har världens kramp i magen, så skulle egentligen åka hem, men eftersom jag ska färga Elins hår idag så tänker jag i alla fall försöka vara kvar i skolan. Och idag är det näst sista chansen att jobba med grupparbetet också. Så får väl ta och göra klart det, om nu gruppen är på min sida idag.

Jag vill ha torsdag, då får jag klippa hela dagen och sen blir det att åka till kyrkan och då får vi se om Anna följer med också :)

Puss hej



Nelly


Lång sovmorgon

Sitter i skolan nu, börjar om ca 30 min. Skönt med sovmorgon idag, vakna typ halv 11 av ett sms, sen gick jag upp och då kom mormor och micke, Oliver var hos oss också. Han hade kommit runt 8. Sen vart det att åka till stan, skulle fixa linser, men jag fick inga linser eftersom jag var tvungen att göra en synundersökning föst. och det blir inte förräns nästa vecka.
Nu så ska vi snart fixa till Mingelkvällen vi ska ha, Frisörerna från våra praktikplatser kommer och ska kolla hur vi har det i skolan och massa sånt, sen så slutar vi nångång mellan 21.00 och 21.30. Lagom roligt.

Puss hej♥



Min söta älskling♥

Bra helg med dom bästa! :D

Heej

Det har varit en väldigt bra helg.
I fredags så kom Micke, Jenny och Danne hit, så klippte dom, sen vart det att klippa mamma också.

Igår så kom Kristina hit och då sminkade vi varandra och fixade håret och så. När vi var klara så vart det många foton, dom blev kanske inte så seriösa. Men gud så vi skrattade, en del bilder vart väldigt roliga, andra vart bara väldigt konstiga.

   

Och medan vi sminkade oss och skrattade, satt Danne vid min dator x)



Efter att vi hade fotat klart, så gick vi ner och sjöng singstar ABBA och sjung med Disney. Det gick inte så jättebra, vi var båda lite krassliga i halsen efter att ha skrattat så mkt, så istället gick vi upp och hämtade min laptop och satte oss och kollade på skräckfilm. Eller det var bara jag och Danne som kollade, Kina tyckte att det var läskigt så hon spelade spel på mobilen istället.
Tror aldrig jag har hoppat så högt som jag gjorde till den filmen, och Danne bara satt och garva åt mig då. Det tyckte jag var taskigt, bara för att jag blir rädd av skräckfilmer x)
När filmen var slut, så spelade vi guitar hero i stort sett hela natten, sen somnade vi typ halv 6.

   

När vi vaknade vid typ tolv- halv ett (eller jag vaknade då) Så gick vi ner och åt frukost och sen gick vi upp och kollade på Ringaren i Notre Dame. Efter att Kina sen hade åkt hem så har jag bara spelat guitar hero :D

   

Underbara Kristina♥ :D



Min söta underbara kisse som ville vara med och ta kort ♥ :D


Puss hej


Massa klippning idag!

Samuel har äntligen kommit hit från Hong Kong, så när rasten är slut så ska jag fortsätta med att klippa honom.
Sen blir det att göra en fön och sen slutar jag. Då ska jag försöka hinna med bussen som går kl13.02, när jag kommer hem så ska jag ta och klippa Micke, sen blir det att klippa Jenny och efter det ska pappa klippas också. Skulle inte förvåna mig om mamma och Petra också vill klippa sig.

 
Vill verkligen ha dessa saxar!

Imorgon kommer Kristina och sover över :D Och då tycker jag att hon ska ta med Kung Fu Panda, skulle ha sett den sist hon var hos mig, hon tog med den, eller fodralet i alla fall, dvd:n glömde hon hemma x)
Sen ska vi såklart sminka och fixa håret på varandra och sen blir det massa egobilder <3

Puss hej



♥Kristina♥


En lång Torsdag

Det känns som att det börjar bli en vana att skriva varje dag nu.
Har i alla fall varit på möte med programrådet hela dagen. Det är typ som en extra 50 p kurs, där diskuterar vi hur skolan och miljön och vad man kan göra för att eleverna ska få det bättre i skolan. Vi ska försöka förändra, eleverna ska bli mer uppdaterade vad deras rättigheter i skolan är, de flesta elever vet inte hur mkt de har att säga till om på lektionerna.
Det har i alla fall varit en bra och rolig dag. Det roligaste var när vi vart indelade i grupper, vi fick varsin roll vi skulle vara, det fanns 5 olika roller:

  • Aggressiv och ointresserad elev
  • Engagerad elev
  • Engagerad lärare som brinner för eleverna
  • Elevhatande lärare
  • Diktator till rektor

Vi skulle spela dessa roller samtidigt som vi skulle svara på frågor som angick skolan. Typ frågor om att skaffa skoluniform, få ledigt för nöje m.m.
Fy, vad vi skrattade, samtidigt som vi nästan skrek åt varandra, vi levde oss verkligen in i rollerna. Det var kul :D

Sen efter mötet, gick jag och Jennifer till stationen, hon hade fått en allergiattack igen och det var värre än vad det brukar vara. Ville nästan inte släppa iväg henne när hon skulle på tåget. Sen gick jag iväg och skulle kolla på ett par mjukisbyxor på intersport och på vägen dit möter jag Julia, så hon följer med mig och letar mjukisar och sen skulle vi gå till bussen och då hittade vi Jenny också. Tog sällskap till bussen och när jag satt på bussen så passade jag på att plugga engelskan. Sen gick jag till kyrkan och väntade på att Helena skulle sluta, sen så gick hon och jag ner till källaren och åt lite och hon började baka bullar. Sen så kom Elin (ledare) - måste verkligen ta reda på vad hon heter i efternamn - Efter en stund kom andra Elin, strax efter kom Kristina, Vi satt och pratade en stund om vad som hade hänt sen vi träffades senast innan jul. Sen kom Robin också, då började vi planera vad vi ska göra den här terminen med KU. Det vart alla möjliga förslag:

  • Gustavsvik
  • Boda Borg
  • Skidresa
  • Liseberg
  • Filmkväll
  • Spelkväll
  • Muffinstävling
  • Bowla
  • Gå på restaurang
  • Och massa mer som jag inte kommer på just nu.

Sen vart det hem och äta och kolla dubbelavsnitt på ghost wisperer. Sen gick jag upp och lade mig här med datorn. Ska sova nu.

Puss hej


Långpromenad med Nelly

När jag kom hem förut så ville mamma att jag skulle ta med Nelly på en promenad, så det gjorde jag, Gick travbanan och sen gick jag in på en grusväg som jag brukar gå, men sen så testade jag att gå vänster istället för höger och då hamnade jag på en grusväg som jag aldrig hade sett förut, men jag fortsatte gå och det vart mörkare och mörkare, det underliga var att jag inte var rädd när jag hamnade mitt ute i skogen, jag var inte heller trött. Fast jag vart lite tveksam om vägen, funderade vart jag skulle hamna nånstans. Men kom ut i bondsätter ungefär och sen fortsatte jag och gick igenom mosås, sen hem.
Var borta lite mer än 2 timmar, faktiskt ganska skönt att vara ute och gå, bortsett från när jag höll på och halka.  Det var halt hela vägen och var på väg att halka flera gånger, men det var inte förrän jag var typ 50 meter från huset som jag halkade. Fast hamnade aldrig på marken utan jag hitta balansen igen när jag var typ en halv meter från backen, när jag gick sista biten hem sen så kände jag hur ont jag hade i knäna, så hade tydligen vridit till dom på nåt konstigt vis när jag halkade.
Men men, nu ska jag nog ta nånting att äta för jag är väldigt hungrig!

Puss hej



Frisörsaxar!

Sitter i skolan nu. Vi har haft hantverksteknik nu på förmiddagen, vi var i gruppen som skulle ha skönhetsvård. Jennifer och Beatrice gjorde ansiktsbehandling på mig, det var jätteskönt. Sen gjorde jag en ansiktsbehandling på Jennifer och hon vart så söt så, grön och rosa i hela ansiktet. Sen hade vi lite teori och sen vart det lunch och det var faktiskt ganska god mat idag. Så nu sitter vi i skolans bibliotek och kolla frisörsaxar. Hittade flera annorlunda men snygga saxar.



Alla 3 saxarna var ju snygga, men jag tror min favorit är bild 1 & 3 även fast jag oftast inte tycker om rosa.
ynd att jag fick en frisörsax av mormor i julklapp för jag vart verkligen förälskad i dom här. Kanske köper nån av dom i alla fall. Det gör ju inget om man har flera saxar :)

Nu har vi bara bildlektionen kvar och jag hoppas verkligen att vi inte behöver skissa av bildläraren igen.
Men nu börjar jag om typ 5 min så dags att avsluta :)

Puss hej ♥ 

En kär katt har många namn!

Segt i skolan idag. Första lektionen var samhällskunskap, då jobbade vi med grupparbetet, sen efter det så var det svenska och då jobbade vi också med grupparbetet, fast det blev kanske inte så mycket gjort eftersom jag och Sofia satt och skickade mejl till varandra. Hon tyckte att det var tråkigt att hon aldrig får några mejl, förutom av lärarna då, men snäll som jag började jag skicka massa mejl till henne, då vart hon glad. Sen hade vi lunch, man kunde välja mellan vegetarisk pyttipanna, fiskgratäng, korv i nån konstig sås, potatismos och stekt potatis. Inget av det var speciellt gott.

Efter lunchen var det engelska, våran lärare Ingvar försvann och var borta halva lektionen för att han skulle kopiera massa papper, så det vart inte så mycket gjort, mer än att vi fick läxa. Typ 20-25 glosor, sen så ska vi kunna en text och kunna berätta och svara på frågor om den. Jag som har problem med engelskan också, speciellt om jag ska prata. Som vissa kanske vet x)
Men efter engelskan så slutade vi, vilket var ganska skönt. Hann precis med bussen, och det fanns sittplatser för en gångs skull, så satte mig längst bak och 2 platser bort satte sig en kille på typ 20-25 år och när bussen åkte iväg så öppnade han en starköl, när den tydligen var slut så tog han fram en spritflaska ur väskan som han drack ur. Alltså som att man sätter sig på bussen och dricker, kan man inte vänta tills man kommer hem eller nåt, kan ju säga att det var inte så jättekul att sitta där, speciellt inte när jag kände att han tittade på mig typ hela tiden.

Kom hem i alla fall, och då satte jag mig och kollade på film, kom igenom halva filmen och sen somnade jag, vaknade av att pappa kom in i rummet. Då kollade jag klart på filmen och sen satte jag på filmen som kom efter den andra. När den va slut gick jag ner och umgicks med min lillasyster, vi spelade alfapet. Jag tror Petra vann (a). Sen kollade vi lite på topmodel och sen hjälpte jag henne med matteläxan samtidigt som vi kollade på Independence day.

Nu sitter jag här och ska straxt sova, hoppas bara att inte Busen får en dampattack inatt också, det var inte kul att vakna av att man får en klo i tån, sen hade hon tydligen fastnat med klon, i nagelbandet också. Gjorde ju inte lite ont.

Men nu ska jag nog gå ner och kolla om min lilla kisse vill komma in.

Puss hej ♥


Här kommer en bild på min lilla Bumbe ♥
Ja, hon har många smeknamn, Busen, Bumben, Bumbi, Bumbibjörn, Gummsen, älskling.
Det otroliga är att hon faktiskt lyssnar till alla namn. Hennes riktiga namn är då Busan.
Ett kärt barn(katt) har många namn ♥



Lite fler bilder på Busen ♥


Lax ikväll :)

Tog bussen hem från skolan som gick vid 12.02. Råkade somna på bussen, men vaknade i alla fall lagom till jag skulle av. Runt 13.30 så kom mamma och hämtade mig, sen så åkte vi in till vårcentralen och en läkare kollade i mitt öra. Han sa att det bara var vätska som hade lagt sig efter öroninflammationen och att det var därför det gjorde ont. Sen sa han att det inte fanns nånting att göra åt värkenutan att jag skulle hålla för näsan och munnen och sen försöka blåsa ut luft, då brukar det ju gå ut i öronen istället. Och när jag gjorde så så gjorde det ju jätteont, och så säger läkaren:
- Vad bra, nu ska du göra så 100 gånger om dan tills värken har släppt helt.
Alltså 100 gånger! Visst 10 gånger hade varit okej, men att plåga sig själv 100 gånger om dan har jag inte riktigt lust med, då låter jag det nästan värka som det brukar göra.

Sen dumpade mamma av mig hemma och då kollade jag på film, ända tills jag somna, sen ringde hon och väckte mig och sa att hon var på väg hem och att Anna och Viola var på väg också. Sen satt vi typ och pratade ett tag och sen åkte dom hem.
Anna ringde nyss och sa att det var Kit (stavning?) ikväll och så undrade hon om jag ville följa med på det idag istället för på nån onsdag. (Kit är typ nån ungdomsgrupp som hon är med i) Så ska jag följa med henne till Kit och så ska hon följa med till KU (KU=kyrkans unga. våran ungdomsgrupp).

Min tur att laga mat idag, så ska laga iordning laxen som jag övertalade mamma att köpa häromdan. Jag verkligen älskar lax, så det ska bli gott.

Puss hej ♥




Bilden tagen i somras :)

Hur trött som helst..

Sitter i skolan och ska egentligen hålla på med ett grupparbete, typ drogtema. Jag orkar verkligen inte jobba något. Sov ju bara en halvtimme inatt -.-'
Har hostat hela natten, vid 3 höll jag på och somna men vaknar till av något som jag sen märkte var ett sms, svarade på smset och sen var jag klarvaken, kvart över 5 kollade jag senast på klockan och så somnade jag nån gång mellan kvart över 5 och kvart i 6 då min väckarklocka ringde. Sen så halvsov jag till klockan halv 7 och då kommer pappa in och tänder lampan och Nelly hoppar upp i min säng och vill gosa.
Sen vart det att göra sig iordning, och jag måste verkligen be pappa fixa isoleringen i min garderob, det är verkligen iskallt där inne, typ minusgrader på golvet, kläderna som man skulle ta på sig var ju också iskalla,  när man redan frös så var det inte så kul att ta på sig dom.
Men men, sen så gick jag i alla fall till grannen och åkte till skolan (för dom som inte vet så åker jag med grannen eftersom han jobbar på samma skola som jag går på). Första lektionen var engelska och nu har vi naturkunskap. Jag orkar verkligen inte jobba, men ska bara ha den här lektionen och sen äter jag nog lunch med jennifer och sen åker jag hem, har fortfarande ont i halsen och hostar också, mitt öra värker som vanligt, men nu har mamma i alla fall ringt vårdcentralen så nu väntar vi bara på att läkaren ska ringa upp.

Men skriver igen lite senare, nu måste jag verkligen börja med grupparbetet.

Puss hej



Blir en bild på Nelly

Jag tycker Kristina är ashet och vi ska gifta oss!

Söndag igen då, skola imorgon och jag mår inte alls bra, har ont i halsen och hostar, det värker fortfarande i öronen, mer än vad det gjorde förut (och det lindrar inte med alvedon eller ipren) och så krånglar magen fortfarande. Kommer nog inte orka vara kvar i skolan så länge i morgon. Men det märker vi imorgon, mamma ska i alla fall ringa vårdcentralen, så att jag får tid hos nån läkare.

Idag skulle jag ha dansat, men eftersom jag inte mår bra, så åkte jag bara dit för att kolla när Kristina buggade. Träffade Ellan där, hon skulle dit för att kolla när sin kompis Lollo skulle bugga. Så vi två vart sittandes och pratade om hur dåligt vissa av dom dansade eller hur bra några av dom dansade, sen kom vi fram till att jag inte kan komma ut till henne i Bo förrän i mitten av mars, det är ju lång tid kvar.

Annars har jag inte gjort så mkt mera än att städa idag. Är nästan klar med det, ska damma och dammsuga, sen är jag i stort sett helt klar med rummet.

Nu ska jag nog ta och sova, men innan dess ska jag bara berätta:
Jag tycker Kristina är ashet och vi ska gifta oss! ♥

Puss hej ♥


Jag saknar dig min sötsak <3

Sjuk..

Mitt öra gör fortfarande ont och det ska det inte göra eftersom jag har fått pencilin, har snart haft ont i 4 veckor så nu börjar det blli ganska jobbigt.
Och igår fick jag ont i halsen, så nu lever ja på halstabletter och börjar bli ganska hes, vilket betyder att jag antagligen inte kan dansa imorgon eller träna på måndag. Vi får se hur det blir.
Min mage krånglar också, har haft ont i flera dagar nu, det kommer till och från. Mamma säger att det kan vara laktos, men det kan också vara gluten eftersom det inte är första gången det blir såhär, men vi ska i alla fall ringa vårdcentralen på måndag och då hoppas jag att jag får tid hos nån läkare.

Sen blir jag lite halvt deppig på kvällarna innan jag ska sova, ligger och tänker för mkt då.
Jag vill att det ska bli som det var förut, men samtidigt vet jag att det aldrig kommer att hända. Vill glömma det som var och börja om på nytt. Men det är lättare sagt än gjort, kan inte glömma, men jag måste försöka...
Får väl börja läsa på kvällarna igen, då kanske jag slipper ligga och tänka på allt jobbigt och leva mig in i boken istället. Eftersom jag inte har några nya böcker att läsa så kanske jag ska ta och läsa alla mina Kitty-böcker igen (har typ 75 st). Tycker faktiskt att dom böckerna är bra (som ni kanske märkte) och är det någon som har och inte vill ha kvar sina Kitty så tar jag dom gärna, eller köper :)
Men nu ska jag nog ta och sova så att jag inte sover alltför länge imorgon.

Puss hej ♥



Jag älskar dig...

Heej (:

Har precis kollat på "Samantha who?" och innan det så kollade jag på "Let's dance". Jag tyckte att Carl-Jan skulle ha åkt ut i stället för hon Linda. Inte för att Linda dansade någe bra, men Carl.Jan var mkt sämre. Tycker om att kolla på dans, men jag tycker det är mkt bättre om det är snabba danser som t.ex. Bugg eller Jitterbugg :)

Imorgon ska jag kanske på bio med Kristina och Isabel, men kanske inte blir av eftersom Kina inte har så mkt pengar. Men ska i alla fall till jourmottagningen imorgon tror jag, de, ska kolla mitt öra igen. Pencilinen verkar ju inte ha hjälpt överhuvudtaget. Och min förkylning verkar aldrig gå över, nu har jag varit förkyld i över en och en halv månad, jag verkar ju aldrig bli frisk. Och nu börjar magen krångla igen, får ju världens magknip, jag tro det kan vara laktos, men jag hoppas inte det eftersom jag älskar mjölk.

Nu ska jag nog i alla fall kolla på film med syrran, eftersom hon ska bestämma så blir det väl Kalle Blomqvist.


Puss hej♥

Fredag och skola..

Sitter alltså i skolan, rasten är snart slut och jag ska sätta i Jennas löshår och sen fixa nån frisyr på henne.  På förmiddagen har jag haft datakunskap, sen så fick jag min lugg klippt av Jennifer och sen så schamponerade jag och fönade Matildas hår.
Sen slutar vi kl. 13.40 och då ska jag antagligen åka hem och sen så lär jag somna framför datorn igen som vanligt. Sen hoppas jag att Danne kommer ikväll. Länge sen vi sågs :(
Men nu börjar jag :)

Puss hej ♥


Torsdag'

Skola idag då. Började 8.30 som vanligt, vi skulle börja med att ta ur alla spolar och clips sen kamma ut alltihop. När vi hade fixat det så skulle vi tupera allt hår och sen fixa iordning frisyren som vi ville ha. Sen så var vi tvungna att kamma ut allt igen och börja om från början. Det skulle vi göra 3 gånger, inte precis kul när man verkligen har kämpat med frisyren ganska länge.

Sen kl 14.00 skulle vi ha tagit undan allting för vi skulle ha ett fön- test. Vi skulle göra en kort damfön, våra lärare lämnade oss i 45 minuter och på den tiden skulle vi ha gjort klart våra dockor och sen skulle vi ha plockat undan allting också, sen fick vi sluta, så slutade typ 14.30 istället för 15.30. Och under dagen så har jag och Jenna försökt få tag på Olle på IV så att han kunde ge oss våra nuddisar så att vi ska kunna träna på skolans gym, vi var typ uppe 4-5 gånger och leta efter honom, men tillslut fick vi i alla fall tag på honom och nu ska jag och Jenna börja på gym då. Skolans gym kanske inte är det bästa då, men det är i alla fall bättre än inget alls.

Sen vart det stan en stund (som vanligt) och sen lyckades jag somna på bussen hem^^ Men vaknade i alla fall lagom till jag skulle gå av.  När jag kom hem så klippte jag Ellis hår, hennes hår är så oerhört svårt att klippa eftersom hon har så lockigt hår, så var tvungen att platta hela håret innan jag klippte och sen fick jag klippa i torrt hår, vilket är ganska svårt. Men blev i alla fall klar tillslut och det blev bra. Eftersom jag inte ville ha nån betalning så fick jag istället en stor kram och en puss på kinden :) <3

Efter att Elli hade åkte hem så gick jag upp på mitt rum och lade mig i sängen med laptopen och somnade såklart. Sen vaknade jag lite halvt när folk började skriva på msn. Gick ner och åt och sen så kollade jag på ett dubbelavsnitt av ghost whisperer. Det var så otroligt sorgligt. Efter att det var slut gick jag upp gjorde mig klar för sängen och nu sitter jag alltså här.

Samtidigt som jag har skrivit det här så har jag suttit och funderat, det känns som att det är ganska mycket jag ska hinna med i helgen:

  • Måste städa rummet! - Det är en stor katastrof i mitt rum just nu
  • Skriva brev till Tina! - Det är nog dags nu eftersom jag skulle ha skrivit det i november
  • Gå på Twilight med Kristina och Isabel! - Det känns som att vi är dom enda som inte har sett den 
  • Fixa en klipptid! - Mitt hår är en katastrof
  • Plugga Matte! - Har antagligen prov på måndag
  • Börja med buggkursen igen! - Hoppas bara att jag blir friskt tills dess, men antagligen inte

Det kanske inte är så mkt, men eftersom jag oftast inte gör så mkt på helgerna mer än typ sover, kollar filmer och träffar kompisar så känns det som om det är lite stressigt.

Men nu ska jag nog sova så att jag kommer upp lite tidigare imorgon som jag har planerat, blir så jobbigt att stressa varje morgon.

Puss hej


Villhasommar!

Sista dagen man åt pencilin då. Vilket betyder att det var 5 dagar sen jag skrev i bloggen, ska försöka uppdatera mera :)
Pencilinen är som sagt slut och nu är det meningen att det ska ha slutat att värka i mitt öra, vilket det inte har gjort, och nu värker det dessutom i mitt andra öra. Och slutar det inte värka snart så får jag väl åka till läkaren igen men vad kan dom göra mer än att ge mig mera pencilin? Antagligen inte så mkt. Hoppas verkligen det blir bättre snart, det är riktigt jobbigt :/

Idag var jag i alla fall till tandläkaren, det var inte alls kul. Först tog dom kort på tänderna och sen så skrapade dom bort tandsten och det var ganska obehagligt. Sen när jag kom till skolan så hade vi nån lektion om produktkännedom, sen upptäckte vi att cafeét har öppnat igen, så jag överlevde faktiskt till lunch :)

Sen efter lunch så hade vi bild och då skulle vi rita av bildläraren ( det fanns tydligen inget bättre motiv ). Så vi satt och skissade i typ en timme och sen så slutade vi :)
Då åkte jag och Kina till marieberg och provade massa kläder och upptäckte att jag tydligen är smalare än jag trodde :o Om till och med XS är förstort är det illa, måste verkligen försöka gå upp typ dom 3-4 kilona jag har tappat.
Men i alla fall så hittade vi massor av kläder, fast jag bestämde mig för att inte köpa några eftersom jag handlade massa igår :)
Sen vart det hem, då lade jag mig i sängen med laptopen och somnade såklart som vanligt x) Sen duschade jag och åt och nu ska jag snart sova :)

Imorgon ska vi fortsätta med våra egna avancerade läggningar och då ska jag ta ur hårspolarna och clipsen och sen styla på nåt vis :) Sen blir det antagligen stan en stund och sen hem och då ska jag försöka plugga lite matte. Ska nog ha matteprov på måndag.

Puss hej


Det här är då min docka som jag jobbar med för tillfället, jag har döpt den till Michael Jacksson! Förstår ni varför? x)


Jag vill ha SOMMAR!! Tänk vad skönt, varma och ljusa dagar, bada, sola och spela fotboll :) Jag längtar! ♥


Bilden tagen i somras (:

Öroninflammation...

Kom hem från jourmottagningen för en stund sen. Åkte iväg för att kolla mitt öra, fast det har värkt hål så fortsätter det värka, och nu fick jag pencilin som jag ska ta 2 ggr om dan. Hoppas att det blir bättre för nu börjar det bli ganska jobbigt att ha ont hela tiden.
Men men, nu ska jag i alla fall gå ner och äta :)

Puss hej


8 Januari

Jaha, då har skolan börjat igen då. Har lunchrast nu, men vi håller på och gör några komplicerade, men lätta läggningar. Det är ganska jobbigt att stå så länge, men nu har jag i alla fall ätit så då orkar jag nog stå en stund till :)
Sen slutar vi halv 4, ganska segt, och sen är det ju torsdag, i vanliga fall skulle jag ha´gått på stan en stund efter skolan och sen åkt vidare till kyrkan, men eftersom ungdomsgruppen inte har börjat ännu, så blir det bara att gå på stan en stund efter skolan, sen så ska jag väl hem och hitta på nåt kul som att titta på film, lyssna på musik eller nåt sånt.
Är hur trött som helst, men igår somnade jag faktiskt innan 00.00 vilket jag inte har gjort på över en månad och jag lyckades ta mig ur sängen i morse, helt utan problem. Men jag upptäckte att jag har ett blåmärke på knät, som jag måste ha fått när jag lekte med Nelly :) Sen har jag ett blåmärke på axeln också som jag fick när jag gick in i väggen. Bokstavligt talat alltså x) Jag har aldrig sagt att jag är smart eller speciellt smidig, det bara blir så :)

Men nu börjar straxt min lektion så Hej då :)

Puss♥

Du <3

Ena stunden är allt bra, nästa är det åt helvete, jag förstår inte... Varför kan det inte vara som det brukade? Jag kände mig mycket gladare då. Visst jag kanske verkar glad nu, kanske lycklig, men vissa kvällar kan jag gråta mig till sömns, då allting känns helt hopplöst...
Jag saknar ditt leende, jag saknar din röst, jag saknar ditt skratt
Jag saknar hur du brukar ta tag i mina händer, hur du smeker dom, hur du värmer dom när dom är som kallast
Jag saknar dina kramar, jag saknar dina kyssar, jag saknar DIG! <3
Snälla försök att förstå hur mycket du betyder för mig, för det gör du, alldeles för mycket<3


RSS 2.0