Mycket som har hänt

Sitter här och är totalt dyngsur. Hade klippt Tommy så hade min sprayflaska med vatten framme och den var typ full, så då tar Rickard den och sprutar i nacken på mig (vattnet var iskallt).
Sen tog jag flaskan och började spruta på Rickard och då säger han att det var pappa som sprayade på mig och jag var ju inte riktigt säker så jag tar och sprutar lite på pappa också.
Men det skulle jag inte ha gjort, för han var otroligt snabb och fick tag i sprayflaskan.
Sen tryckte han ner mig på golvet och började spraya på hela mig. Då tog jag ett helt glas med vatten och kastade över honom. och sen sprang jag till badrummet för att låsa in mig, men jag hann inte så pappa trycker ner mitt huvud i handfatet och sen sätter på vattnet så hela mitt hår är blött, och hela linnet i stortsett xD
Nu sitter jag och funderar på hur jag ska hämnas^^ Funderar på att väcka honom imorgon genom att hälla ett glas vatten över honom, eller kanske en hink x)


Aja, idag var det skola, slutade kl 12.40, missade precis bussen till Kumla. Så fick ta bussen som gick 14.15, men eftersom jag inte hade nånting att göra så gick jag till Style(en frisörsalong) och kollade om dom hade praktikplats, men dom skulle ringa upp när dom hade tid. Sen vart det att ta bussen hem till mig. När jag kom hem så lämnade jag mina böcker och sen så vart det att springa till kumlabussen, blev hämtad av Malle och Elli på kumlastation. Då åkte vi till en frisörsalong och kollade APU-plats. Så nu har jag praktikplats, det känns bara så avlägset att ha det i kumla, typ världens ände eller nåt xD haha




Sötaste, underbaraste Elli på bild

Men sen vart det att åka hem till Malle och Elli, där upptäckte jag att både Elli och Vicki hade gjort om sina rum och det gjorde dom typ i höstas så har tydligen inte varit hos dom på väldigt, väldigt länge x)
Sen vart det att gå till bussen och åka hem. Då vart det att laga tacos med lillasyster, och så kom Rickard också och ville ha mat, sen ringde Tommy och ville bli klippt och så ville han såklart ha mat också :D




Igår så vart det att gå ut och äta med kyrkan, vi träffades först hos Helena och där spelade vi Rockband och det var jättekul. Ägde ju ut alla på trummor (Eller inte^^) Funderar på att skaffa det, men det verkar vara så himla dyrt. Kul var det i alla fall, sen så gick vi iväg till Paco´s och åt tacos x)
Det som var mindre kul var ju att jag, Helena och Elin väntade i typ 50 min på att pappa skulle komma och hämta mig. och då hade jag nästan frysit ihjäl. Sen vart det i alla fall hem och kolla tv och så.



Och i onsdags så åkte jag ju till vivalla till den dära modegrejen. Var där från kl 10 på morgonen till typ kvart över 9 på kvällen, det 3 sista timmarna var riktigt tråkiga, och den var inte kul att bli uppvisad för alla frisörer. Speciellt inte när frisören som skulle visa upp oss började rycka en i håret och så. Men det var kul, lite läskigt också. Min lugg vart ju lite orangerosa först ibörjan när dom blekte ner den, sen vart den något rödare  sen :)

  Jennifers fina uppsättning :)
  Jennas fina uppsättning
 Matilda :) Avundsjuk på hennes lila hårfärg, det ville jag ju också ha^^ 
 Jaa... Så här såg jag alltså ut efter att dom hade blekt luggen, lite blandat med färger (och jag har verkligen snyggaste minen också^^ )



Färdigt resultat :) Men jag tyckte att dom klippte håret för kort :( Jag som försöker spara ut mitt hår..

 Närbild x)

Nu ska jag sova :)
Pusshej♥

Fredag - skola

Sitter i skolan nu då. Orkade inte skriva nånting i bloggen igår eller i onsdags. Men jag ska skriva om hur det var på modellgrejen när jag kommer hem för då har jag bilder och så också. Nu så ska jag snart ha data och sen slutar jag. Då ska jag til stan och kolla när 701 går och sen ska jag gå runt och fråga om APUplats. Hittar jag ingen så åker jag till kumla för där vet jag ett ställe som jag kan få ha min APU. Men innan så måste jag ringa Malle så jag vet vart stället ligger^^ Sen blir det att åka hem och umgås med min kära syster. Mamma åker till Lund och pappa ska på firmafest och Petra och jag ska ingenstans. Rolig fredagkväll^^

Pusshej♥

Svenska

Har svenska nu då. Har precis skrivit klart uppsatsen om Narkissos, den blev bra tror jag. Nu funderar jag bara på vad jag ska hitta på för nåt i 25 min till. Får väl sätta mig och läsa lite olika bloggar.
Sen är det lunch och jag hoppas att det är nån god mat för jag är ganska hungrig. Och så har jag tagit en ipren nu så då kanske min huvudvärk försvinner så att jag kan stanna kvar den sista lektionen. Sen blir den nog att vara med Elin och då ska vi väl kolla på film. Om jag får bestämma så ska vi kolla på Nalle puh^^ Men Elin går nog inte med på det. Så då får vi väl ta och kolla på massa OTH-avsnitt istället ♥

Här kommer en väldigt vacker bild på den "vackra" Narkissos.

Puss hej♥


Tisdag...

Sitter i skolan nu då, hade egentligen tänkt vara hemma idag med, men jag bestämde mig för att gå till skolan i alla fall, fast just nu ångrar jag det, har skitont i huvudet. Ska ha svencka nu och då ska jag skriva klart min uppsats och så får jag se sen om jag orkar vara kvar i skolan sen. Jag slutar ju ändå tidigt idag, typ halv 2, men men.

Längtar till imorgon, men jag har ingen aning om vad jag ska ha för kläder. Ska ta med mig festkläder dit bort, tror jag ska ta mina jeanstights och sen nåt linne eller nån tunika/klänning, får se hur det blir. Sovmorgon får jag i alla fall, ska inte vara i Vivalla förrän kl 10 så :)

Nu sitter jag bara och väntar på att Jenna ska sluta. Vi ska gå ner och köpa macka^^

Pusshej♥

tv-kväll

Sitter och kollar på 90210 nu då, hatar när dom lägger in ett gammalt avsnitt mitt i alltihopa. Sen blir det att kolla på The secret life of the american teenager. Och jag hoppas att dom inte lägger in ett gammalt avsnitt i den serien också. Sen blire att kolla på ballar av stål.



90210



The secret life of the american teenager

Sjuk..

Igår kom Becca hit och vi låg och myste i soffan och kollade på massa filmer. Först kollade vi på Twilight, sen The Unborn och sist The Grudge 3. Under de 2 sista filmerna så höll hon så hårt i mina händer att jag trodde att dom skulle gå av, men det gick bra ändå x)
Har saknat dig Becca ♥

Nu så ligger man hemma och är sjuk då, ont i huvudet, magen och så är jag genomförkyld också. Lagom roligt, så får väl se om jag orkar till skolan imorgon, men det borde jag nog, känns som att man missar så mkt. Onsdag måste jag i alla fall vara frisk, för då är det den där modellgrejen, så då får vi se hur mitt hår ser ut efteråt, jag längtar tills dess :)

Nu ska jag nog ta och plugga lite. Om jag orkar... ^^

Puss hej♥



Jag har beslutsångest, ska jag köpa den här klänningen eller inte? Jag är helt förälskad i den :)


Melodifestivalen

Haha, jag och Elin hade bara lite aggressioner mot svenska folket igår xD
Ingen av dom som vi ville skicka iväg fick ju höga poäng, jo visst av juryn men inte alls av svenska folket och hur fan kunde Caroline af ugglas komma 2a??? Det var ju bara några få poäng mellan 2an och 1an och hur skulle det ha sett ut om vi hade skickat iväg henne till Moskva? Inte för att jag tyckte om operasångerskan men hon var i alla fall mkt bättre än "snälla, snälla". Herregud säger jag bara...


Innan melodifestivalen dådå så satt jag och Elin och kollade på Linas Kvällsbok, den var bra, men en aning pervers,  men det bästa var ju bloopers i slutet (som en liten hund) xD

Aja nu MÅSTE tydligen Petra ha min dator så får väl sluta skriva nu..

Puss hej♥

Klänning :D

Imorse så kom Ellan och väckte mig och så skulle jag fixa håret på henne innan hon skulle på fest.

Såhär vart resultatet:




Sen vart det att åka till Marieberg med Petra och Sofie och jag hittar såklart en skitsnygg klänning på Wear It, men jag köpte den inte, Jag har bara 500 kr kvar och klänningen kostade 449 kr så kommer inte ha så mkt pengar kvar då^^

 
Visst är den snygg?! :D

Men nu så har Elin kommit så då ska vi nog ta och kolla på film och dricka cola :D

Sen blir det finalen på melodifestivalen :) Vem/ vilka tycker ni ska vinna? Säg bara för guds skull inte caroline af ugglas!
Vinner hon så döör jag xD Jag tycker i alla fall att Måns, EMD eller Heat ska vinna! :D
Skriver mer sen :)

Puss hej♥

En bra onsdag!

Det har väl varit en bra dag idag, På hantverkstekniken började vi planera vårat gruppprojekt, den här gången var jag, Emelie och Emmelie i samma grupp, så nästa vecka ska Emmelie fixa Emelie själv eftersom jag är ledig då (Ska vara modell då) och veckan efter det är det andra Emmelies tur att bli fixad och veckan efter det ska dom två fixa mig. Vi ska ta med oss varsin finklänning och sen ska vi komma på en passande frisyr och sen sminka. Det ska faktiskt bli kul, det som ska bli mindre kul är ju att vi ska visas upp för hela klassen. Usch!

Efter att vi planerat klart så skulle vi fortsätta på våra dockor som vi påbörjade förra veckan, vi skulle plocka ur alla clips och sen kamma ur och göra en "formad" frisyr, det vart inte alls bra första gången, men sen när jag hade kammat ur den och börjat om från början gick det mkt bättre :)

 Min jättevackra frisyr x)


Sen hade jag bild och då fortsatte jag skissa min teckning, det gick faktiskt bra och jag blev ganska nöjd med den :)

 Det kanske inte vart så jättesnyggt men man ser ju i alla fall vad det är för nåt, och jag tänker inte lägga ut bilden som jag målade av för då kommer min bild va jättedålig x)


Den här flätan gjorde jag förra onsdagen på hantverkstekniken, jag vet att den vart lite sne men det var faktiskt den första utbakade flätan jag lyckades göra bra :)



Efter bilden var det DISA och då fortsatte vi prata om negativa tankar och hur man ska kunna identifiera dom. Det är väldigt svårt och kom också på nu att jag måste skriva i min läxa.

När skolan var slut så skulle jag ta halv 4 bussen hem för då skulle Elin hoppa på samma buss på sanatorievägen, men när jag hade slutat så gick jag och Jenna upp på stan och då såg jag min buss komma så då såklart går jag ju på den. Men det var inte förrän jag hade gått på den som jag upptäcker att klockan bara är 3^^ Så ringde Elin och sa det och hon sa att hon inte skulle hinna med den bussen så då bestämde vi att jag hoppar av och går till kristina, sen så kommer Elin och möter mig där. Så jag gick till Kina och då satte vi oss vid datorn och kollade på en klädsida efter några snygga kläder, vi hittade ganska mkt snyggt, bla klänningar och korsetter^^  

Sen så kom Elin och då gick vi till bussen och sen vart det att vandra hem till mig och kolla på film. Vi tänkte kolla på Linas kvällsbok, men den funkade inte, då tänkte vi kolla på Boogeyman 3 men vi ångrade oss och kollade på Let the right one in. Eller Elin kollade mest, jag somnade till lite då och då^^ Och eftersom jag är så trött funderar jag på att skippa greys anatomy ikväll och lägga mig tidigt och nu kom jag på också att jag glömde bort att kolla på crosstävlingen idag igen. Glömsk jag vet! ^^

Ha det bra!
Puss hej♥

Bra musik :)

Secondhand Serenade!

It´s not over




Broken

 

Take me with you



Puss hej♥

Tisdag!

Då åkte Elin hem för en liten stund sen, jag färgade hennes hår och sen så flummade vi lite som vanligt, vilket var ganska roligt efter en lång och tråkig dag i skolan. Och nu har jag världens huvudvärk, då ska man inte sitta vid datorn, jag vet, men ska bara skriv detta inlägg och sen måste jag städa mitt rum innan crosstävlingen börjar på tv, förstår inte ens hur man vågar göra såna hopp samtidigt som dom gör massa trix i luften, det är ju totalt livsfarligt, men roligt att titta på. När jag åker cross så hatar jag när det kommer ett lite "gupp" så att man typ gör ett "hopp" x) Fast det värsta var ju när jag släppte kopplingen fel vid nåt tillfälle och jag råkade köra upp på bakhjulet, lagom läskigt, vilket påminner mig om att jag vill åka cross igen :)

Så har jag lyckats tappa bort min skåpnyckel, letade igenom alla fickor på mina byxor och sen rotat igenom hela väskan, skulle inte förvåna mig ett dugg om den hänger kvar i låset som en annan gång^^ Men ska nog ta och kolla igenom mina jackfickor igen sen. Ikväll blir det i alla fall att lägga sig tidigt, ska kolla på crosstävlingen och sen gå och lägga mig och läsa, just nu håller jag på och läser Jurtjyrkogården, den är inte alls som filmen, boken är mkt mer detaljerad och han Jud som bor typ granne med familjen har ju tydligen en fru, bilket man inte alls får reda på i filmen. Jennifer säger att boken är mkt läskigare än filmen, det hoppas jag för jag gillar spänningen :D

Nej nu MÅSTE jag verkligen städa!

Puss hej♥

Saknar min älskling

Narkissos

Sitter i skolan nu då. Jag håller på och letar fakta om Narkissos, det var faktiskt ganska intressant att läsa om honom. Och det här abetet är nog inte så jobbigt som dom andra inlämningsuppgifterna har varit. Snart är det lunch och efter det så ska vi tydligen till nån mässa på conventum, har inte fått nån information alls om det, men jag slipper i alla fall engelskan. Sen bli det nog kanske att färga Elins hår, det beror på hur jag mår då, skulle egentligen behöva städa rummet men har man lovat så har man. Blir inte färgningen av idag så får vi ta det imorgon istället.

Blir inget långt inlägg nu, jag skriver mer ikväll.

Puss hej♥

Och jag måste bara skriva: Ni som läser min blogg är väldigt dåliga på att kommentera^^

Tävling igår

Igår vart det att gå upp tidigt också, skulle till Borås. Jag gick upp runt 7 och eftersom Danne vägrade gå upp, så fick jag ta och väcka honom. Så skulle dra av hans täcke, men det höll han ju i, men fick tillslut av han det, men då såklart drar han tag i det och jag flyger med täcket och landar rakt på honom x) Så höll vi på i typ en kvart, sen hamnade vi på golvet och då äntligen gick han upp. Sen somnade vi i bilen på vägen ner, när vi var framme så gick vi in och det var ganska lagom till Petras tävling, men hon hade ont i knät så det kanske inte gick så bra som det skulle ha gjort, Men hon hoppade i alla fall 149 cm och kom typ på 14 plats av 23 eller vad det nu var. Sen vart det Donken och efter det åkte vi den långa vägen hem igen. Jag somna typ direkt och Danne med, sen tror jag att han satte sig och kollade på Svampbob Fyrkant^^
Sen när vi kom hem var vi fortfarande trötta så vi la oss i soffan och kollade på massa olika serier.
Sen kom Annika och Jörgen med Douglas, och han har verkligen blivit stor^^




Visst är han sööt? :D

Efter att dom hade åkt hem så tog jag och klippte Petra och då fick jag användning av kniven, den är verkligen bra, och hennes hår vart skitsnyggt, men hade velat klippa det lite kortare :D



Och idag har jag inte gjort så mkt, massa teori i skolan och efter det vart det hem och kolla på tv och så. Och nu kollar jag på The Invinsible, den är bra, men har sett både den och den svenska versionen flera gånger så vet exakt vad det är som händer. Men ska nog gå och sova nu så att jag orkar med morgondagen.

Puss godnatt♥

 Danne :) Fråga mig inte vad han gör för det kommer jag inte ihåg^^

Frisörmässan

I fredags var det skola och vi slutade tidigt denna vecka också :) Då vart det att åka och handla och sen så vart hem, skulle vara "barnvakt" åt grannen, visst han är väl 11? 12? 13? men han föräldrar tyckte i alla fall att han inte fick vara ensam hemma några timmar. Så spenderade fredagkvällen med Gustav, sen senare på kvällen klippte jag håret på han. Fick verkligen övertala honom, han var väldigt feg, men han tyckte efteråt att det vart snyggt :)
Sen vart det att gå och lägga sig, skulle upp tidigt på lördagen.

I lördags skulle jag vara på skolan kl 07.15. Runt halv 8 åkte vi från skolan mot Jönköping, försökte sova lite på vägen ner, men det gick inte så bra. Kl var ungefär halv 11 när vi kom fram, på vägen stannade vi i Motala för att ha en kisspaus. Det var roligt på mässan, men efter typ 3 timmar vart deet långtråkigt eftersom vi redan varit på alla ställen ca 3 ggr, men då var det ca 4 timmar kvar tills vi skulle hem igen så det var bara att gör det bästa av situationen. Sen var den en modevisning med märket CREW . Dom som hade fixat modevisningen hade gått ut och hämtat 40 killar från gatan och sen stylat dom.  När modevisningen började så kom Magnus Carlsson ut på catwalken och pratade lite, sen så började killarna gå ut och Nathalie vart typ förälskad i nån av dom (Vet fortfarande inte vem det var).
Köpte i alla fall en kniv, en effileringssax och sen 13 hårprodukter som hade olika dofter, bla. Blåbär, jordgubb, körsbär, citron och lakrits.

 Elmia, där mässan var.

 Jennifer på bussen ner :)

 Nåt ställe där man kunde få energidryck :)

 Nån tjej som stod modell :)

 Närbild på modellen, älskar hennes frisyr! :)

 Den här bilen vill jag ha! :)

 Skol-SM i herrfön :)

 Magnus Carlsson :)

 Här är alla 40 killarna på rad, slutet av modevisningen :)

 Bea :)

 Nathalie :)

Och som jag skrev i förra inlägget: Om det är nån som inte tycker om bilderna jag lagt upp på dom så säg till så tar jag bort! :)

Puss hej♥


Modell

Okej, nu är det verkligen dags att uppdatera!
I torsdags hade vi hantverksteknik hela dagen, roligt som vanligt. Hade med mig kameran till skolan också för en gångs skull. Men smart som jag är så glömmer jag den på en bänk i klassrummet och när jag kommer tillbaka så är det tydligen nån som har tagit den, sen tagit massa kort och lagt tillbaka den där jag lämnade den^^

Några bilder som nån tog^^

 Emmelie och Mathilda

 Våra lärare: Ann-Louise och Malin

 Bea och Matilda

 Jessica, Jessica och Hannah

Sen efter skolan så vart det att gå till salong Snygg med Jenna, Jennifer och Matilda. Så nu ska vi vara modeller åt dom, dom ska färga och klippa håret, sen ska vi visas upp för massa folk. Blir ledig från skolan då också, men det ska iallafall bli jättekul.

Sen vart det att åka till KU, vi skulle ha ätit pizza där men det vart nåt krångel med det så vi gick till parkhallen istället och köpte en färdig pizzabotten som vi fixade i kyrkan sen. Sen vart det att prata, äta pizza och skratta såklart :D

 Helena :)

 Kina :)

 Jag

 Fyfan vad vidrig den var! Haha x)


Om det är nån som inte tycker om bilderna jag lagt upp på dom så säg till så tar jag bort! :)
Puss hej♥

Skola

Har data nu då, massa datorer som inte funkar.
Imorgon så åker jag iväg till Jönköpng. Det ska bli kul, det som är mindre kul är att vi ska samlas på skolan vid 07.15 Vilket betyder att jag kommer vara halvt död^^ Men ska i alla fall få pengar av mamma så att jag kan köpa en kniv som jag behöver.
Igår hittade jag dom snyggaste jeansen, nackdelen är bara att dom kostar 699 kr och det har jag inte alls råd med :(

Puss hej♥

Plugg

Okej, skulle ha gått och lagt mig för en timme sen, men så kommer allt annat i vägen. Men nu ska jag skriva ett inlägg och sen SKA jag sova.
Igår var jag faktiskt duktig och pluggade, när jag kom hem fixade jag klart uppsatsen om snickaryrket, sen ritade jag en teckning, sen svarade jag på frågorna på naturkunskapspappret och sen gjorde jag en powerpoint som jag ska skicka till min lärare. Är stolt över mig själv, så här mkt har jag inte pluggat sen skolan började typ. Nu har jag bara svenska, engelska, samhällskunskap och matten kvar, sen är alla läxor klara^^ Men nu måste jag faktiskt sova! Ska upp tidigare imorgon så att jag hinner duscha.

Puss hej♥


Julia & Isabel :D

Teori i skolan idag, inte roligt. Efter skolan var jag med Julia och Isabel :) Vi åkte hem till isabel och där tog vi fram örebrokatalogen och kollade runt på skolor. Sen vart det att spela monopol, jag och Julle bildade en "hemlig" pakt, det var jättekul! Fast det bästa var när Isabel frågade om vi ville ha en semla, då tittade jag och Julle på varandra och sen kunde inte vi sluta skratta, men jag fattar fortfarande inte vad det var som vi skrattade åt egentligen :D Roligt var det i alla fall.
Sen var jag ju så smart att jag tog på mig mina tennisskor imorse, inte visste jag att det skulle komma en dm snö^^ Tur att man fick skjuts hem, det hade inte varit roligt att gå hem över gärdet.

Nu kommer lite bilder från dagen!♥







Oliver var på sin 4-års kontroll idag då upptäckte läkaren att han var döv på ena örat och hade dålig syn, stackars lilla unge, men jag slår vad om att han kommer bli hur söt som helst om han får glasögon :)

Nu kommer en liten bild på sötaste ungen! ♥



Nu ska jag gå och sova!
Puss hej♥

Gårdagen (:

Jaha då sitter man i skolan igen. Ska egentligen jobba med nåt papper som vi fick av Olle på naturkunskapen, men orkar ju inte, är hur trött som helst.

Aja, igår så åkte Sofie och Danne hem runt 15.00, då började jag städa mitt rum, sen vart det att gå ut med Nelly. Runt 16.30 så kom Elin och då kollade vi på the grudge 3, den är verkligen en sån film som man hoppar till hela tiden och man har verklilgen känslan att den där vita handen bara ska dyka upp på sin axel eller nåt sånt. Sen mitt i filmen, där jag vet att det egentligen inte kommer hända nåt speciellt, då såklart ringer min mobil, jag och Elin typ skriker till, samtidigt som vi börjar asgarva för att vi blev så rädda. Sen vart det att kolla på patrik 1.5, och det gick ju inte direkt bra, vi började kolla, men sen stängde vi ner filmen för att det var nånting vi hade glömt att göra. sen så satte vi på filmen igen och då stängde vi ner den igen av nån annan anledning, sen så höll vi på sådär. Sen när vi kommer till slutet av första halvan så hakar filmen upp sig, så vi kan inte se mera, samtidigt som vi upptäcker att det bara är halva filmen som ligger på min dator. Hur lyckat är inte det.

När Elin hade åkt hem kommer jag inte alls ihåg vad jag gjorde, jo juste, jag prata med min kusin, han behövde tydligen låna nån mobil eftersom hans blev stulen. Då satt vi och diskuterade det, sen gick jag ner och skulle lämna tvättkläder, då håller pappa på och kollar på lägenheter, då frågar man ju såklart om han tyckte att det var dags att flytta, men då så berättade han att grannarna ska flytta, igen. Den här gången hoppas jag att det är nån snygg kille i typ min ålder som flyttar in där och inte nån mer barnfamilj^^

Men nu måste jag verkligen börja jobba på mitt arbete annars kommer Olle bli tokig^^

Puss hej

Fredag & Lördag

Jaha, i fredags var jag ju hos läkaren för att kolla min mage, hon hittade såklart inget fel, men jag fick ta massa blodprover, typ 9 st rör, och jag är ju spruträdd och så sitter mamma bredvid  och skrämmer mig! Dom tog blodprov för gluten, struma och massa olika vitaminer och sånt jag kunde ha brist på. Sen när läkaren var klar med allt så säger mamma helt plötsligt:
- Nu när Emelie har varit så duktig, kan hon inte få ett klistermärke då?
- Jodå, att jag inte tänkte på det! vi har faktiskt fått in några nya här med Bamse! Svarar läkaren
Behöver jag säga att jag höll på att dö?!
Vi får i alla fall provsvaren innan 14 dagar och jag slår vad om att alla prover visar att allt är normalt, bara för att^^

Igår kom i alla fall Danne hit och höll mig och Sofie sällskap. Vi satte oss och kollade på twilight. och jag fattar inte varför alla blir som galna efter att ha sett den. Visst filmen var jättebra, Edward var snygg, men varför måste man bli galen i den? xD Efter den kollade vi på a cinderella story, och Chad Michael Murray är ju bara såå snygg! Sen kollade vi på melodifestivalen och det var inga som man direkt fastna för, men jag tyckte star pilots och Sarah Dawn Finer var bra. Sen vart det att kolla på Patrik 1,5, fast datorn dog i slutet av filmen så vi fick inte se klart på den x) Tycker att Danne ska komma lite oftare, nu var det över en månad sen jag träffade honom sist. Ska försöka att övertala honom att följa med till Borås nästa helg. Då ska vi ha väldigt kul i bilen på vägen ner, har jag bestämt^^

Puss hej


RSS 2.0