Sova kanske?

Hellu, det känns som att jag snart borde gå och lägga mig. Måste fixa massa innan jag ska hämta Elin imorgon. Sen efter att jag hämtat henne blir det att åka till bion och se harry potter. Synd bara att inte Kina är med och ser den, vi hade ju bestämt att vi skulle det. Aja, vi får se nån annan film med henne istället :)
Och imorgon ska mormor hämta ut eclipse på biblioteket till mig. Då har jag äntligen nåt att läsa. Den andra boken jag läser är fortfarande seg, det enda mer som har hänt är att en hund lyckats komma in i stugan där hon är fasbunden och börjar äta på hennes döda man. Och självklart får man läsa hela händelsen ur hundens perspektiv också. Kan det bli sämre än så?

Nu nu SKA jag gå och lägga mig.

Pusshej♥

Sitter hos Jennifer

Sitter hos Jennifer nu då :) Ska väl snart ta och åka hem, men nu är det ju mörkt och jag tycker inte om att köra i mörker. Men mamma ringer väl snart polisen om jag inte kommer hem snart. Men har man trevligt så har man :)

Okej det här vart ett väldigt kort inlägg :)



Puss hej ♥

Oj, en uppdatering till

Nu tänker jag ta och uppdatera lite igen, men blir inget långt inlägg för ska straxt sova.
Idag vaknade jag 10 i 2, lite halvt chockad jag blev. Brukar inte vakna så sent, men har sovit väldigt dåligt dom senaste nätterna och jag har drömt massor med skumma drömmar, kommer dock inte ihåg någon just nu. svarade på alla sms jag hade fått och sen gick jag ner och då skulle pappa precis åka till Harrys sommarstuga i lindesberg och hjälpa Rickard med nånting, så då hängde jag med dit.

En väldigt intressant bilfärd, som det alltid bllir när man åker med pappa. Så när vi kommer fram och kliver ur bilen så blir vi attackerade av hundratals flugor, och så var det lite halvt översvämning på gräsmattan. Men men, det var trevligt i alla fall. Och sen kom Harry och hans fru och dom hade med sig den seriöst finaste och sötaste katten (Nej, det var det inte alls eftersom min älskling är det)



Visst var hon fin? ♥

Sen när vi åkte hem tog vi en tur genom nora och pappa verkar känna till hela jävla stället. Förklarade vartenda lilla byggnad, sen kände han tydligen massa folk där också. Men men sen när i kom hem så åkte jag och mamma direkt och köpte en ny mobil till mig. Nej, jag hade inte alls beslutsångest. Den snyggaste kom i alla fall med mig hem  :)
Sen skulle Petras kille Marcus sova över här inatt också. Man saknar ju inte alls sin egna älskling när man ser dom ligga och mysa i soffan.

Nej nu tänker jag gå och lägga mig och läsa.
Det vart ett långt inlägg i alla fall, men skitsamma x)

Puss hej♥

Uppdatering

Okej, nu har jag inte uppdaterat på jättelänge, kanske är bäst nu när det börjar bli flera som går in och läser här.
Idag vaknade jag av att mamma sa att vi skulle åka till farmor och fika. Så det gjorde vi och det var lika trevligt som vanligt. Funderar på att åka till farmor i morgon typ och stanna där någon eller några dagar. Har faktiskt inte sovit hos henne sen jag praktiserade på salong Kam Inn i höstas nångång. Det var väldigt länge sen alltså.
Sen vart det att åka till marieberg och kolla på mobiler, mamma är snäll och köper mig en ny. Egentligen behöver jag kanske ingen, men iallafall. Har i vilket fall beslutsångest, vet inte jag vill ha, men har att bestämma mig till imorgon. Sen gick vi förbi lindex för petra skulle köpa en bh, det sluta med att jag kom därifrån med en också, som mamma betalade såklart^^ Sen när vi kom hem så ställde sig mamma och gjorde plankstek. Riktigt gott var det. Efter maten sen så tappade jag upp ett bad och så badade jag. Hur skönt som helst.

Och nu så sitter jag här och funderar på att lägga mig och läsa. Har börjat läsa en bok som heter Geralds lek av Stephen King. Den är så himla seg. Händer ju ingenting. Huvudpersonen sitter fast med handklovar i sängstommen och hon kan inte ta sig loss och hennes man var på väg och våldta henne. Självklart sparkar hon till honom och råkar döda honom, så nu ligger hon där hon ligger och kan inte komma loss och ingen hör när hon ropar på hjälp och självklart så hör hon massa röster i huvudet också. Det låter kanske spännande eller helt sjukt, inte vet jag, men det är så otroligt segt.

I förrigår så läste jag en annan bok som var så himla bra. Faktiskt den bästa bok jag läst. Den hette Inte mitt barn av Patricia Kay. Handlar om en kvinna som tar med sin sjuka dotter till doktorn och där upptäcker läkaren att hon omöjligt kan vara mamma till sitt barn eftersom dom har helt olika blodgrupper. Den är spännande hela tiden och den är omöjlig att lägga ifrån sig, satt i 4 timmar och sträckläste.
Nej nu ska jag nog lägga mig och fortsätta läsa i den där sega boken. Men först kommer lite bilder.

 



Jag tillsammans med min söta Elin ♥

Pusshej♥


RSS 2.0