30 December!

Heej!

Vakna typ för 2 timmar sen. Måste verkligen lägga mig lite tidigare på kvällarna så att jag vaknar tidigare. Visst det är jullov, men måste ställa om mig till skolan börjar igen. Och på tal om skolan, så har våran klass fått en hemuppgift att göra den 7 januari så är vi lediga hela den dan istället och börjar den 8 januari. Men jag måste i alla fall till skolan eftersom jag har fått en uppgift på musiken. Ska spela en låt på gitarr och sjunga till, men jag vet bara inte vilken låt som jag ska spela. Antingen blir det "Hallelujah - Jeff Buckley" eller "Last christmas - George Michael/ Wham". Har beslutsångest och har bara en vecka på mig att öva. Nån som kan hjälpa mig?

Nu måste jag ta och möblera om också.
Mamma tycker inte om hur jag möblerade om rummet för några veckor sen, så nu tycker hon att jag ska möblera som det var förut. och sen ska jag byta gardiner och sen lägga över ett stort tyg över min blåa, vackra soffa. Men innan dess så måste jag städa, och det är verkligen tråkigt tycker jag. Jag hittar bättre mina saker när dom ligger utspridda överallt. När jag städar så lägger jag undan sakerna på nåt speciellt ställe och sen glömmer jag bara bort var jag har lagt dom. Det känns jättebra x)

Men nu är det nog dags att jag börjar städa och möblera. Men jag lär ju i alla fall inte hinna till vi ska iväg på bio. Jag, pappa, Richard och Petra ska kolla på "the day the earth stood still" :) Det blir nog kul :D


Men ha det bra, det ska i alla fall jag ha :)  Hej då! ♥



Miss You! ♥

Hellu :)

Hej Hej!

Ska försöka uppdatera mer, men internet har inte funkat på min dator. Hur störande som helst, men det funkar i alla fall nu. För stunden i alla fall :)

Nu ska jag ta och skriva lite om vad som hänt senaste tiden :)



Fredag 19 december

Skulle ha varit med och sjungit med kören på julavslutningen, men fick feber kvällen innan. Jag åkte till avslutningen även fast jag var sjuk, men jag satt bara i publiken. Sen när den var slut gick jag och mötte Kristina och Elin:) Vi gick till mcdonalds och där var det totalt kaos, men vi hittade tillslut ett bord där vi åt.

Sen gick vi vidare till biblioteket där vi hade ett litet julklappsbyte.
Av Kristina fick jag massa små nessesärer och ett naglack med nån magnet grej som det skulle bli ett mönster av :)
Av Elin fick jag ett nattlinne med Hello Kitty och sen ett par trosor med Hello Kitty :)
Och Kristina fick Wall-e filmen av mig och Elin och så fick Elin en affisch av mig med Hello Kitty :)
Sen gick vi lite i affärer och sen åkte jag hem och sov, vaknade lite senare av att kusinerna kom. Lite halvt jobbigt att vara social när febern bara steg. Sen skulle Sofie ( min låtsas-kusin ) sova över.



Lördag 20 december

Vaknade utan feber, vilket var bra eftersom jag skulle på fest på kvällen. Hade lyckats övertala mamma att få gå dit även om jag inte var helt frisk. Sen så tog mormor och mamma med Petra, Sofie och mig till marieberg där vi skulle ta och shoppa lite. Hittade massor men köpte inget, vilket jag ångrar för när jag kom tillbaka några dagar senare var dom grejerna slut som jag hade tänkt köpa.

Straxt innan vi åkte hem så gick vi och köpte hårfärg till mig och Sofie. Rött såklart, vad annars ;) Sen när vi kom hem så färgade mamma mitt hår, resultatet vart inte alls som jag ville ha det. Hade köpt en klarröd färg och i mitt hår blev den vinröd som skimrar i lila och brunt. 
Efter att färgningen var klar så hann jag precis plocka undan på mitt rum innan Jennifer och Jimmy kom, de skulle med på festen. Jag bytte om lite snabbt och sen åt vi och åkte iväg.

Eftersom varken Jennifer eller Jimmy kommer från örebro så hade dom ingen aning om var universitetet låg så jag fick ju guida dom dit, vilket inte var det enklaste eftersom jag har det sämsta minnet och är sämst på att förklara, men vi hittade dit i alla fall. Sen stod vi där och köade i typ en kvart-20 min, det var iskallt.

Sen när vi väl kom in så upptäckte vi att det inte var så kul där som vi hade trott. Jag såg några ansikten jag kände igen men annars så vimlade stället av fjortisar.
Jag och Jennifer dansade lite men så kände jag att febern var på väg att komma tillbaka så då gick vi och satte oss, sen gick vi upp och dansade igen, men det var inte alls kul så vi bestämde oss för att åka hem.
 
När jag kom hem så upptäckte jag att mamma hade färgat Sofies hår och den röda färgen som hon fick på sitt hår var nästan precis den färgen som jag länge försökt att få i mitt hår, lyckat alltså. Sen vart det att ta 2 alvedon och kolla film, sen sova.



Söndagen 21 december

Vaknade med feber, inte så jättekul för vi skulle fira jul med min moster, hennes man och mina kusiner. Var inte så speciellt social. Fick i alla fall 300 kr i presentkort på Cubus och badskum. Sen skulle vi få någon mer paket som min moster sa skulle komma med posten lite senare, men jag undrar vart det paketet tog vägen, för varken jag eller Petra har fått det än :o
Sen så åkte min moster + familj iväg på julbord, utom Oliver för han fick stanna kvar hos oss ♥

Sen kom några kompisar till familjen till oss för vi skulle fira jul tillsammans. Jag fick en jättesnygg klänning, den var svart och skottsrutig, som jag älskar :) Efter en stund kände jag att febern steg så jag satte mig i vardagsrummet och kollade på Walle-e med Oliver och Sofie.

Sen när våra kompisar hade åkt så fick jag åka in till jourmottagningen för att jag hade knappt kunde andas. När vi var där så lyssnade en läkare på lungorna men hörde inget fel, så jag fick ta stick i fingret, som jag hatar! Det visade i alla fall att jag inte hade fått nån lunginflammation. Så fick andas i nån konstig grej ( kommer inte ihåg namnet ) i typ 1 kvart, andningen vart bättre i typ 5 min sen gick det tillbaka till den svåra andningen igen.

Och sen får vi träffa läkaren igen och hon säger att det inte är nåt astmarelaterat och att det läker ut av sig själv och att jag ska ta det väldigt lugnt, så det inte blir värre. Sen fick jag åka hem. När jag kom hem så hade febern stigit ganska mkt, så det vart som kvällen innan, 2 alvedon och sen en film.



Onsdag 24 december

Vaknade typ vid 10 och ingen feber! Det var helt otroligt, eftersom jag hade haft feber de senaste 5 dagarna.
"Tomten" hade inte varit och lämnat paket på natten som han brukade, mamma sa att jag och Petra hade blivit för stora, men det tycker inte jag. Det har alltid varit en tradition att få ett paket av "tomten".

Men men, Petra och jag fick i alla fall ett varsitt paket av mamma och pappa när vi hade gått upp och klätt på oss. Jag fick massa speciallack och stämpelsaker till naglarna och Petra fick en ny mobil.
Sen fick vi öppna ett paket tillsammans och i det paketet låg det Guitar Hero! Precis vad jag hade önskat mig :D Så nu hade Petra och jag nånting att göra medan mamma och farmor Inga gjorde iordning maten.
Efter att vi hade ätit och kollat på Kalle Anka, så hade vi julklappsutdelning.

Jag fick:

  • Guitar Hero World Tour
  • En frisörsax
  • Ett förkläde att ha när jag klipper
  • Klämmor till håret
  • Massa olika kammar
  • 2 st olika hårtrimmer
  • En frisörspegel
  • En målarlåda + skissblock
  • Massa naglack
  • Mamma Mia -The Movie
  • Singstar - Sjung med Disney
  • Massa olika PS2-spel
  • 2 gratis bio + 2 popcorn och dricka
  • 200 kr i presentkort på Gina Tricot
  • En fleecetröja
  • En halsduk

Tror att jag fick med allt :)

Lite senare på kvällen efter att mamma hade skjutsat hem gammelmormor och farmor så fick ambulansen komma och hämta mormor, för jag hade tydligen smittat henne så hon hade ännu svårare att andas än vad jag hade haft i söndags.
Sen så kollade vi på tv och så kom Danne och Richard och vi firade jul med dom, då vart det ännu mera paket.

Av Richard fick jag 400 kr i presentkort på Gina Tricot och av Danne fick jag ett diadem :)
Sen satte vi oss och spelade PS2 och då kände jag att jag hade fått feber igen, väldigt typiskt.


Jag med min halsduk jag fick :)



Torsdag 25 december

Denna dag låg alla mest och slappade, jag hade tydligen tagit sovmorgon till 3 mitt på dagen, det hade ju nästan blivit mörkt. jag brukar sova länge men inte såå länge. Jag hade tydligen lyckats smitta alla, så dom låg i feber dom med och skylde allt på mig! och som jag sa då: Var glada att det bara är en förkylning och inte magsjuka som pappa och jag lyckades få på juldagen förra året.
Då slutade dom väl klaga lite i alla fall :)



Söndagen 28 december

Blev väckt typ vid tolv, men jag hade ingen lust att gå upp så jag vände mig om och somnade om, lyckades drömma en jättekonstig dröm, med massa personer i som jag aldrig har drömt om förut och som jag inte har lust att drömma om igen. Vill inte säga vilka det är, men kan i alla fall avslöja att dom går på samma skola som jag. Sen lyckades jag vakna vid typ halv 3. Då gick jag ner för jag skulle permanenta Farmor Ingas hår.

När jag hade kommit halvvägs på håret så blev jag helt yr och det kändes som att jag skulle svimma. Då fick mamma ta över så att jag fick ta någonting att äta. Var antagligen för att jag inte hade ätit något som jag vart yr. Efter en stund när mamma hade kämpat med en permanentspole så började farmor Inga mumla något, sen reste hon på sig och råkade spilla ut vattnet i glaset hon höll i, sen vet jag inte vad hon gjorde men hon fortsatte mumla och sen så föll hon bara ihop, mamma och jag var (som tur var) nära henne att vi hann ta emot henne innan hon ramlade i golvet.

Vi satte ner henne på golvet men hon var helt okontaktbar, ögonen var helt tomma, sen så sa mamma åt mig att springa och hämta telefonen så att hon kunde ringa ambulans, men precis när jag gav mamma telefonen så kvickna farmor Inga till och fattade inte alls att hon hade svimmat.

Mamma ringde i alla fall ambulansen och sen fick dom komma och hämta henne. Hon ligger kvar på sjukhuset över natten för observation. Läkarna tror att det kan ha varit ett epilepsianfall. Hon mår bättre nu, men det var hur läskigt som helst och mamma trodde först att farmor Inga hade fått nån hjärnblödning.


Nej, nu ska jag nog ta och försöka sova :)

Puss Godnatt♥




♥Jag förstår fortfarande inte hur det kunde bli såhär, jag saknar dig så enormt mycket ♥

Oliver

Min söta Oliver ska sova över inatt ♥
Har verkligen saknat honom. Han har lärt sig massor sen jag träffade honom sist, nu pratar han med riktiga meningar, sägar alltid tack och snälla och han har lärt sig sjunga också :)
Jag satt och spelade "hallelujah" på gitarren och sjöng till och helt plötsligt så började han sjunga på "lilla snigel" till det jag spelade och sjöng, men det var inte den vanliga texten till "lilla snigel" utan han sjöng lite som han själv tyckte, i sången så började han sjunga om att snigeln bodde i ett hus och åt mat och massa sånt där. Han är bara för gullig ♥


Oliver och jag ♥ Om ni kollar så ser ni att jag har klippt mig också :)


Oliver målar ♥






Jag saknar dig så himla mycket, förstår bara inte hur det kunde bli såhär ♥ 

Lucia 13 December

Hej hej!

Va på Lucia Movie Night Från typ 23 till 06.30 med Danne, Elin och några från hennes klass. Det var ju 3 st förhandsvisningar "Yes man" , "Allt flyter" och "Zack and Miri make porno". Den sista filmen kunde dom ju ha bytt ut till en skräckfilm eller nåt istället, det hade varit mycket bättre.

Men jag och Danne var i alla fall hemma vid 07.00, då var det ju bara att gå och lägga sig. Sen väckte mamma oss vid 11.30 för då skulle vi på Franskt julbord. Då fick jag äntligen användning av min klänning som jag köpte i Paris :D
Maten var god, men det var ju franskt julbord så då serverades ju sniglar och massa sånt, vilket jag inte vågade smaka på.

Sen så vart det efterfest hos Tommy. När vi kom dit hade mormor fixat nån frågesport, det var ju inte precis några enkla frågor. Men jag kom i alla fall 2:a (delad 1:a enligt mig, för mormor hade missuppfattat ett av svaren). Men jag var i alla fall smartare än vad jag trodde även om jag fick 9/19 rätt xD Sen så tävlade jag och Danne i pilkastning ( Jag vann! ) Sen så vart det att spela alfapet med Danne och sen åkte vi hem, Då kollade vi på galenskaparna, men vi fattade inte det roliga, så då bestämde vi oss för att gå och lägga oss. Och jag kunde ju då inte sova eftersom mamma vägrat köpa nässpray åt mig, jag är förkyld och var väldigt täppt i näsan, så kunde ju knappt andas ;/ Men lyckades tydligen somna tillslut ;)



Så här såg jag ut på festen, inte alls en bra bild, men den duger nog...

Och så här såg min klänning ut som jag köpte i Paris :)


Torsdagen 11 December

Hej!
Är det bara jag som tycker att bloggen behöver uppdateras? På söndag är det 4 månader sen jag kom hem från Frankrike och jag skulle skriva i bloggen, det vart bara inte så^^.

Men men, idag så var jag i skolan, hade tänkt klippa, men det slutade med att Jennifer klippte mig istället. Sen när hon var klar med mitt hår så gick vi iväg till kören och hade genrep inför imorgon, då vi ska vara med i Luciatåget. Det var kul och jag ser verkligen fram emot morgondagen. När kören var slut så fick jag springa till bussen och när jag kom hem så provade jag mitt Lucialinne.
Sen var mamma snäll och skjutsade mig tillbaka till stan där jag träffade Kristina och Elin, sen dumpade jag och Kina av Elin och gick vi till Helena och väntade på att Helena och Robin skulle komma. När dom kom så gick vi in till helena och fikade och sen gick vi iväg till OP-kyrkan för att Elin (ledare) skulle vara med i Luciatåg där. Det var jättefint med alla ljus och all sång :)
När det var slut så gick jag iväg till Ellan och där planerade hon och jag in när jag ska följa med henne till Bo-skogen, vilket blir den 2-4 Januari, längtar redan :)

Men nu måste jag verkligen sova, ska vara på skolan kl 07.00 imorgon^^

Måste förresten säga grattis till farfar som skulle ha blivit 88 år idag! ♥













Jag vill att det ska vara som det var förut!


RSS 2.0