Lucia 13 December

Hej hej!

Va på Lucia Movie Night Från typ 23 till 06.30 med Danne, Elin och några från hennes klass. Det var ju 3 st förhandsvisningar "Yes man" , "Allt flyter" och "Zack and Miri make porno". Den sista filmen kunde dom ju ha bytt ut till en skräckfilm eller nåt istället, det hade varit mycket bättre.

Men jag och Danne var i alla fall hemma vid 07.00, då var det ju bara att gå och lägga sig. Sen väckte mamma oss vid 11.30 för då skulle vi på Franskt julbord. Då fick jag äntligen användning av min klänning som jag köpte i Paris :D
Maten var god, men det var ju franskt julbord så då serverades ju sniglar och massa sånt, vilket jag inte vågade smaka på.

Sen så vart det efterfest hos Tommy. När vi kom dit hade mormor fixat nån frågesport, det var ju inte precis några enkla frågor. Men jag kom i alla fall 2:a (delad 1:a enligt mig, för mormor hade missuppfattat ett av svaren). Men jag var i alla fall smartare än vad jag trodde även om jag fick 9/19 rätt xD Sen så tävlade jag och Danne i pilkastning ( Jag vann! ) Sen så vart det att spela alfapet med Danne och sen åkte vi hem, Då kollade vi på galenskaparna, men vi fattade inte det roliga, så då bestämde vi oss för att gå och lägga oss. Och jag kunde ju då inte sova eftersom mamma vägrat köpa nässpray åt mig, jag är förkyld och var väldigt täppt i näsan, så kunde ju knappt andas ;/ Men lyckades tydligen somna tillslut ;)



Så här såg jag ut på festen, inte alls en bra bild, men den duger nog...

Och så här såg min klänning ut som jag köpte i Paris :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jätte fint :D

2009-01-13 @ 07:20:16
URL: http://jiimmysflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0